fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Εκπληρώσαμε την Make a Wish ευχή του Παναγιώτη να γνωρίσει από κοντά τους Unboxholics και αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία!

Δεκέμβριος 2018

Ο Παναγιώτης περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί η ευχή του… Η μέρα έφτασε και μη γεμίζοντας πολύ την βαλίτσα του, ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι για την Αριδαία. Πρώτα όμως έπρεπε να «πετάξει» μέχρι το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί τον υποδέχτηκε μία νεράιδα  και του έδειξε το δρόμο για την Αριδαία. Ήταν όντως μαγικό. Έκλεισε τα μάτια του και όταν τα άνοιξε, ήταν όντως εκεί…

Βρέθηκα στο studio των Unboxholics και οι ίδιοι τον υποδέχτηκαν σαν μέλος της ομάδας τους.

Τον ξενάγησαν στα studio, έπαιξαν μαζί και έμεινε να παρακολουθήσει το live streaming, που πραγματοποιούν κάθε Παρασκευή. Τα συναισθήματα του Παναγιώτη ήταν μοναδικά. Για πρώτη φορά δεν έβλεπε το Live από τον υπολογιστή του, αλλά ήταν εκεί και το παρακολουθούσε ζωντανά.

Και εκεί που πίστευε πως δεν γινόταν καλύτερα… το επόμενο πρωί στην είσοδο του ξενοδοχείου ήταν εκεί οι Unboxholics και τον περίμεναν για να πάνε βόλτα όλοι μαζί στα Λουτρά Πόζαρ … Στη συνέχεια, αφού χάρηκε την βόλτα, γευμάτισαν όλοι μαζί και έκοψαν την τούρτα της πραγματοποίησης της ευχής του. Τέλος, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην Αθήνα με μία βαλίτσα γεμάτη όμορφες στιγμές για να τις μοιραστεί με τους φίλους του.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις