Η Ομάδα μας

Ομάδα Cardlink

Θανάσης Μυλωνάς

Cardlink

Ο Θ. Μυλωνάς, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό, διαχείριση και ανάπτυξη έργων πληροφορικής, καθώς και στις μεθοδολογίες επιχειρηματικών αναλύσεων σε ευρείας κλίμακας έργα, αποτελεί σήμερα μέλος της ομάδας της Cardlink για το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Emphasis, με στόχο να βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτύξει νέες καινοτόμες ιδέες προς τη συστηματική καινοτομία και διερεύνηση νέων υπηρεσιών και προϊόντων.

Στην επαγγελματική του πορεία των 26 και πλέον ετών, ο Θανάσης Μυλωνάς έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας με επιτυχία πολυσύνθετα projects που επηρέασαν και αναμόρφωσαν τις λειτουργίες και τις διαδικασίες των οργανισμών στους οποίους έχει εργασθεί. Διαθέτει, επίσης, ένα ιστορικό επιτυχιών στην ίδρυση, οργάνωση και επάνδρωση διαφόρων τμημάτων Πληροφορικής.
Πριν από την ένταξη του στην Cardlink, όπου σήμερα κατέχει τον ρόλο του Business Development Manager, έχει εργαστεί σε μια σειρά από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου συμπεριλαμβανομένων και των, Phillip Morris, Bell Atlantic, Eletson, IBM, First Data, και Velti, στις οποίες κατείχε θέσεις ευθύνης.
Έχει πτυχίο B.Sc.(Hons) in “Business Information Technology“ από το Coventry University και MBA από το University of Sunderland και πιστοποιήσεις από το ALBA Graduate Business School.

Γιώργος Μπέκας

Cardlink

O Γιώργος Μπέκας, έχοντας εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, είναι σήμερα μέλος της ομάδας της Cardlink όπου κατέχει τον ρόλο του Strategy & Business Development Analyst, καθώς επίσης συμμετέχει και στην εσωτερική ομάδα της Cardlink για το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Emphasis, με στόχο να βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτύξει νέες καινοτόμες ιδέες στον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο του Fintech.
Ο Γιώργος έχει εργαστεί για 15 χρόνια σε εταιρίες του χώρου, μεταξύ των οποίων στην Velti, ως Senior Market Research Manager, έχοντας υπό την ευθύνη την έρευνα αγοράς και την ανάπτυξη για 15 χώρες, στην Space Hellas ως Market Analyst, στην Info-Quest ως Product Manager προϊόντων Πληροφορικής καθώς και στην ΕΛΜΗSystems ως Business Development Consultant σε λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης.
Ο Γιώργος κατέχει μεταπτυχιακό, MSc σε Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων από το King’s College University London, πτυχίο ΒSc(Hons) σε Computer Science από το Πανεπιστήμιο του Brunel UK, καθώς επίσης διαθέτει Diploma σε Digital Marketing, και πιστοποιήσεις από το ALBA Graduate Business School.
Υπήρξε μέλος της ομάδας εργασίας του ΣΕΠΕ για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, καθώς και μέλος του Research & Metrics Committee (EMEA Mobile Marketing Association) με έδρα το Λονδίνο.

Γιάννης Κορδώνης

Cardlink

Ο Γιάννης Κορδώνης, με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία & την καινοτομία, ανήκει από το 2017 στο δυναμικό της Cardlink διευθύνοντας την ομάδα των BI & Data Analytics, έχοντας περάσει από ρόλους όπως αυτός του Data Scientist και στη συνέχεια του Product Owner Analytics σχεδιάζοντας το καινοτόμο προϊόν Cardlink Pulse που αποτελεί ένα Data First Cloud based SaaS Web Application και απευθύνεται σε κάθε ελληνική επιχείρηση προσφέροντας insights και big data υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Ως μέλος της διεύθυνσης Innovation, Business Development & Analytics σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις (υπηρεσίες/προϊόντα) που θα διευκολύνουν και θα απλοποιούν τη σχέση του εμπόρου και του καταναλωτή.

Ο Γιάννης κατέχει MEng in Electrical & Computer Engineering με ειδίκευση σε Βάσεις Δεδομένων & Εξόρυξη Γνώσης (Databases & Information Retrieval), καθώς επίσης διαθέτει Diploma σε Big Data & Business Analytics, και πιστοποιήσεις από το ALBA Graduate Business School.

Ομάδα ACEin

Κατερίνα Πραματάρη

ACEin

Η κα. Κατερίνα Πραματάρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονική υπεύθυνη της θερμοκοιτίδας ACEin του ΟΠΑ καθώς και της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE. Από τον Ιανουάριο 2018 είναι Partner στο Uni.Fund, ένα νέο ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών στο παράθυρο καινοτομίας του Equifund για στήριξη νέων startups και spinoffs.

Έχει διδακτορικό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα πληροφοριακά συστήματα από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει περισσότερες από 100 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και βιβλία με διεθνείς εκδοτικούς οίκους και έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις και υποτροφίες. Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνολογίας της Procter&Gamble στις Βρυξέλλες στην ανάπτυξη εφαρμογών για μάρκετινγκ και πωλήσεις και στο Τμήμα Μάρκετινγκ της Procter&Gamble στην Ελλάδα.

Έχει πολυετή εμπειρία και εμπλοκή σε ερευνητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με επιχειρηματική αναλυτική και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην εφοδιαστική αλυσίδα και την υποστήριξη του καταναλωτή, καθώς και πολλαπλές δράσεις στήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας (όπως το Executive Program in Retail Innovation σε συνεργασία με το ECR Hellas –http://retail.aueb.gr, ο δια-πανεπιστημιακός διαγωνισμός Ennovation – www.ennovation.eu, το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – http://yes.aueb.gr, το Κέντρο Στήριξης της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ACEin, http://acein.aueb.gr κλπ.).

Δρ. Αγγελική Καραγιαννάκη

ACEin

Η Δρ. Αγγελική Καραγιαννάκη είναι Λέκτορας (ΠΔ/407) του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συντονίστρια και υπεύθυνη στρατηγικής ανάπτυξης του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) και επιστημονική συνεργάτης του ερευνητικού κέντρου ELTRUN που λειτουργούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το ΟΠΑ με διατριβή με τίτλο «Χρήση της Προσομοίωσης για Ανασχεδιασμό Διαδικασιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας μέσω της Τεχνολογίας RFID» και μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Warwick Business School.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη καινοτομία, επιχειρηματικότητα, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, καινοτομία στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, προσομοίωση, νέες τεχνολογίες. Κατά τα τελευταία χρόνια είχε ενεργό συμμετοχή σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά , όπως Computers in Industry, Journal of the Operational Research Society, British Food Journal, Industrial Management and Data Systems (IMDS). Έχει δημοσιεύσει πρόσφατα ένα βιβλίο στα ελληνικά με τίτλο «Ποσοτική & Ποιοτική Μοντελοποίηση Επιχειρηματικών Διαδικασιών».

Μαριάννα Γαλάνη (MSc)

ACEin

Η Μαριάννα Γαλάνη (MSc) είναι Outreach & Event Manager του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) και ασχολείται με τη συστηματική καθοδήγηση των επιχειρηματικών ομάδων του.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών, Master in Services Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει στελεχώσει για δύο συνεχή έτη τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ως υπεύθυνη επικοινωνίας και διεξαγωγή δράσεων για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με έμφαση στην καινοτομία.

Έλλη Διακαναστάση

ACEin

H Έλλη Διακαναστάση (MSc, Yποψηφιά Διδάκτωρ) είναι ιδρυτικό μέλος καθώς και Network and Operations Manager του Athens Center of Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Επιστήμονας του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει μεταπτυχιακό τίτλο εξειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Καινοτομίας Προϊόντος και Επιχειρηματικότητας από το Antwerp Business School του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας.

Έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη μάρκετινγκ και στο Υπουργείο Εξωτερικών ως ερευνήτρια. Είναι μέλος του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και κάνει το διδακτορικό της σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στράτος Μπαλούτσος

ACEin

O Στράτος Μπαλούτσος είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, και ερευνητής στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) όπου και ασχολείται με την έρευνα πάνω στην διαχείριση καινοτομίας (Innovation Management) και την δημιουργία και ανάλυση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων (Business Model Innovation). Είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Ο.Π.Α. με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά.

Κατέχει επίσης Bachelor και Master ως Μηχανολόγος Μηχανικός και Αεροναυπηγός από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Πριν ξεκινήσει τις διδακτορικές του σπουδές, εργαζόταν ως αναλυτής στην Octane Management Consultants. Έχει επίσης εργαστεί ως project manager στην Ρητορική Εταιρεία Ελλάδος, αλλά και ως αυτοαπασχολούμενος μηχανολόγος μηχανικός.

Βασιλική Χρονάκη

ACEin

Η Βασιλική Χρονάκη εργάζεται ως Communications Officer στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) που λειτουργεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (MSc) από το ΟΠΑ. Κατέχει επίσης δίπλωμα Μηχανικού Οικονομίας και Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει εργαστεί ως Project Manager Intern στην εταιρεία Intermetal S.A. ενώ πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές εργαζόταν ως Communications Manager στην εταιρεία Orama Group.