Omni-channel λύσεις για την επιχείρησή σας

Περίπτερο C11
eCommerce

Συμμετέχουμε με σύγχρονες omni-channel λύσεις και ειδικές προσφορές για την επιχείρησή σας

Ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός. Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας είναι προετοιμασμένη σωστά για τις σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες της; Η ομάδα της Cardlink θα σας περιμένει στο περίπτερο C11 στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing EXPO στις 14-15 Μαΐου 2022, με λύσεις και προϊόντα για ταχύτερες και ασφαλείς πληρωμές και ολιστική προσέγγιση των πελατών σας μέσω πολλαπλών καναλιών.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο C11!

Προσφορές ειδικά για την έκθεση

Payment links & Cardlink one

Δεχτείτε online πληρωμές με ή χωρίς e-shop με αποκλειστικό συνεργάτη σας την Cardlink.

Κάντε πωλήσεις μέσω τηλεφώνου ή social media και δεχτείτε πληρωμές μέσω ενός ειδικού link που στέλνετε στους πελάτες σας με μορφή μηνύματος σε e-mail, messenger ή SMS.

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας στην έκθεση για να μάθετε περισσότερα και να επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά στα ασύρματα και ενσύρματα Android POS, το ασύρματο Α920 με μόνο €279 και το ενσύρματο Α80 με μόνο €189, αν επιλέξετε το Cardlink one για αποκλειστική συνεργασία με την Cardlink.

Το Cardlink one είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε τα πλεονεκτήματα μιας all-in-one σχέσης, ευελιξία στο ξεκίνημα μιας μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας online, αποδοχή όλων των τρόπων πληρωμής στο POS στο φυσικό σας κατάστημα ή online στο e-shop σας και μία εκκαθάριση σε όποιον τραπεζικό λογαριασμό επιθυμείτε.

Μαζί, δωρεάν, το Cardlink apollo για real-time παρακολούθηση των συναλλαγών του φυσικού ή ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Cardlink e-grow

Ο πιο απλός τρόπος να φτιάξετε e-shop και website

Αν πιστεύετε ότι το να δημιουργήσεις ένα website ή ένα e-shop είναι μια ακριβή διαδικασία ή ότι είναι πολύπλοκο να βρεις τον σωστό συνεργάτη, το Cardlink e-grow είναι η λύση για να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας website ή e-shop και μάλιστα χωρίς να έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή κώδικα. Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη λιανική, στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 14 μέρες ή να επιλέξετε το δωρεάν βασικό του πλάνο και να ξεκινήσετε online πωλήσεις χωρίς προμήθειες, με την ομάδα μας δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

 

Android POS

Αποκτήστε ασύρματο ή ενσύρματο Android POS σε μοναδική τιμή!

Αν διαθέτετε φυσικό κατάστημα ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας και να προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες σας επιλέγοντας ένα ασύρματο Android POS.

Στο περίπτερό μας θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το ασύρματο Α920 με μόνο €229.

Μαζί, δωρεάν, το Cardlink apollo για real-time παρακολούθηση των συναλλαγών του φυσικού ή ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 

Cardlink smart

Ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω του Cardlink POS σας

Το Cardlink smart είναι μια all-in-one λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησής σας και ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω ενός Cardlink POS σε συνεργασία με την Epsilon Net. Προσφέρει απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA, δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης χωρίς φορολογικό μηχανισμό, αμέτρητες επιλογές μέσω των android τερματικών νέας γενιάς και της πλατφόρμας Cardlink POSsible.

Αποκτήστε το στην έκθεση με €7,5/μήνα με ετήσια συνδρομή, μαζί με το smart Android A920 στη χαμηλότερη τιμή του μόνο €229!

Τι θα βρείτε στο περίπτερό μας

Cardlink one - O πιο απλός τρόπος να δέχεστε πληρωμές

O πιο απλός τρόπος να δέχεστε πληρωμές στην επιχείρησή σας, με αποκλειστικό συνεργάτη σας την Cardlink. Mια all-in-one σχέση που αλλάζει τον τρόπο που αποδέχεστε πληρωμές, είτε μέσω ενός Android POS στο φυσικό σας κατάστημα, είτε online στο e-shop της επιχείρησής σας.

Cardlink POSsible - POS νέας γενιάς

Τα POS νέας γενιάς με δυνατότητα live demos και το σύστημα πληρωμών Cardlink POSsible για Android POS, που προσφέρουν έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων για την επιχείρησή σας.

Cardlink checkout - Λύσεις για online πωλήσεις με ή χωρίς e-shop

Το Cardlink checkout είναι η αξιόπιστη πλατφόρμα αποδοχής online πληρωμών της Cardlink.

Με το Cardlink checkout δέχεστε πληρωμές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό ή ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων χρησιμοποιείτε. Ακόμη και εάν δεν έχετε το δικό σας e-shop μπορείτε να πραγματοποιείτε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές μέσω e-mail ή τηλεφώνου με τη χρήση Payment links από την Cardlink.

Cardlink e-grow - Πλατφόρμα για self-service δημιουργία e-shop και website

Πλατφόρμα για self-service δημιουργία e-shop και website. Περιλαμβάνει το Cardlink egrow travel με έτοιμα templates ειδικά για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια κ.ά., με booking engine και δυνατότητα για 7 γλώσσες και το Cardlink e-grow ordering με έτοιμα templates για την εστίαση για να αποκτήσετε online παρουσία και να δέχεστε online παραγγελίες.

Cardlink smart - All-in-one λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησής σας

Μια all-in-one λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησής σας μέσω του Cardlink POS σας, με απευθείας διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. και εξειδικευμένα πακέτα για τα ξενοδοχεία.

Cardlink apollo - Δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών

Δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών, για να βλέπετε εσείς και το λογιστήριό σας, κάθε στιγμή της ημέρας και σε πραγματικό χρόνο, όλα τα στοιχεία συναλλαγών μέσω αναλυτικών reports, χρήσιμων γραφημάτων και στατιστικών στοιχείων.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*