fbpx

Συμμετέχουμε!
86η ΔΕΘ &
Beyond 2022

Περίπτερο 15
ΔΕΘ & Beyond

Συμμετέχουμε με ψηφιακές λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις και αποκλειστικές προσφορές!

Η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας και τεχνολογίας χτυπά και φέτος τον Σεπτέμβριο στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (10-18/09), καθώς και στην έκθεση Beyond 2022 (29/09-01/10) που θα πραγματοποιηθεί για 2η χρονιά μετά τη μεγάλη περσινή της επιτυχία!

Δίνουμε το παρόν και στις δύο εκθέσεις, με όλα μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες live για να τα γνωρίσετε, να τα δοκιμάστε και να βρούμε μαζί τις λύσεις πληρωμών και τα ψηφιακά εργαλεία, που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το μέλλον της.

Τεχνολογία, καινοτομία, ειδικές προσφορές και η εξειδικευμένη μας ομάδα έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, όλα στο περίπτερό μας Pavillion 15 – Περίπτερο 12 και στις δύο εκθέσεις. Σας περιμένουμε!

Προσφορές ειδικά για τις εκθέσεις

Android POS

Τα Android POS σε προνομιακή τιμή!

Στο περίπτερό μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα τα Cardlink Android POS, να τα γνωρίσετε με live demos και να αποκτήσετε σε ειδική προσφορά το ασύρματο Α920 Pro με μόνο €269 και το ενσύρματο Α80 με μόνο €169!

Τα Android POS διαθέτουν το εύκολο στη χρήση λογισμικό Cardlink POSsible και υπόσχονται να αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας και να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες σας.

Μαζί, δωρεάν, το Cardlink apollo για real-time παρακολούθηση των συναλλαγών του φυσικού ή ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Αν είστε δικαιούχοι του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Ελλάδα 2.0», μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher σας αξίας €150 στην Cardlink και έτσι να έχετε επιπλέον έκπτωση!

Cardlink one

Μεγάλη προσφορά και
στο Cardlink one!

Αν δεν έχετε ήδη συνεργασία μαζί μας και επιθυμείτε να επωφεληθείτε από μία all-in-one σχέση με αποκλειστικό συνεργάτη σας την Cardlink για να δέχεστε πληρωμές στην επιχείρησή σας, επισκεφθείτε μας στις εκθέσεις ΔΕΘ και Beyond, μάθετε τα πάντα για το Cardlink one και αποκτήστε το ασύρματο Α920 με μόνο €279 από €319 και το ενσύρματα Android POS Α80 μόνο €189 από €219.

 

Γνωρίστε τα ψηφιακά εργαλεία της Cardlink στις εκθέσεις

Εφαρμογή
Παραγγελιοληψίας
Δημιουργία
DIY e-shop
Ηλ. Τιμολόγηση
μέσω POS
Αποδοχή
Online Πληρωμών

Open call από το Business Factory του Retail Innovation Hub by Cardlink

Η Cardlink, πιστή στον στόχο της να βοηθά τις επιχειρήσεις αλλά και αφουγκραζόμενη τον παλμό της εποχής και τις εξελίξεις, δημιούργησε το 2021 το Retail Innovation Hub, ένα πρόγραμμα ανοιχτής καινοτομίας στο οποίο experts, startups και εταιρείες τεχνολογίας θα συναντηθούν για να διαμορφώσουν μαζί το μέλλον του Retail στην ψηφιακή εποχή.

Το νέο εγχείρημα του Retail Innovation Hub by Cardlink είναι το Business Factory, μια ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας για όσους έχουν αναπτύξει ήδη ένα προϊόν και ψάχνουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να το δουν να εξελίσσεται ή έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι θα δώσει λύση στις ανάγκες του κλάδου του Retail. Στο περίπτερο της Cardlink στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Έκθεση Beyond μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Business Factory και όλες τις πρωτοβουλίες καινοτομίας της Cardlink.

 

Τα Cardlink Android POS live

Ασύρματο POS
Ενσύρματο POS

Τι θα βρείτε στο περίπτερό μας

Cardlink POSsible - POS νέας γενιάς

Τα POS νέας γενιάς με δυνατότητα live demos και το σύστημα πληρωμών Cardlink POSsible για Android POS, που προσφέρουν έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων για την επιχείρησή σας.

Cardlink one - O πιο απλός τρόπος να δέχεστε πληρωμές

O πιο απλός τρόπος να δέχεστε πληρωμές στην επιχείρησή σας, με αποκλειστικό συνεργάτη σας την Cardlink. Mια all-in-one σχέση που αλλάζει τον τρόπο που αποδέχεστε πληρωμές, είτε μέσω ενός Android POS στο φυσικό σας κατάστημα, είτε online στο e-shop της επιχείρησής σας.

Cardlink maitre - Cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας για εστιατόρια

Cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφέ και μπαρ, για απόλυτο έλεγχο στη λήψη και διαχείριση παραγγελιών, με real-time συντονισμό και οργάνωση των παραγγελιών, του προσωπικού και της αποθήκης σας και υπηρεσίες take-away και delivery.

Cardlink smart - All-in-one λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησής σας

Μια all-in-one λύση για ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησής σας μέσω του Cardlink POS σας, με απευθείας διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. και εξειδικευμένα πακέτα για τα ξενοδοχεία.

Cardlink e-grow - Πλατφόρμα για self-service δημιουργία e-shop και website

Πλατφόρμα για self-service δημιουργία e-shop και website. Περιλαμβάνει το Cardlink egrow travel με έτοιμα templates ειδικά για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια κ.ά., με booking engine και δυνατότητα για 7 γλώσσες και το Cardlink e-grow ordering με έτοιμα templates για την εστίαση για να αποκτήσετε online παρουσία και να δέχεστε online παραγγελίες.

Cardlink checkout - Υπηρεσία αποδοχής online πληρωμών

Δεχθείτε πληρωμές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά και από οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό ή ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων χρησιμοποιείτε με την αξιόπιστη πλατφόρμα αποδοχής online πληρωμών της Cardlink. Ακόμη και εάν δεν έχετε το δικό σας e-shop μπορείτε να πραγματοποιείτε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές μέσω e-mail ή τηλεφώνου με τη χρήση των Payment links.

Cardlink apollo - Δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών

Δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών, για να βλέπετε εσείς και το λογιστήριό σας, κάθε στιγμή της ημέρας και σε πραγματικό χρόνο, όλα τα στοιχεία συναλλαγών μέσω αναλυτικών reports, χρήσιμων γραφημάτων και στατιστικών στοιχείων.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*