Έχεις την ιδέα που θα κάνει το μέλλον μας καλύτερο; Που θα βοηθήσει τον κλάδο του Retail να εξελιχθεί; Ψάχνεις το κατάλληλο περιβάλλον για να την παρουσιάσεις; Μήπως ονειρεύεσαι ακόμα και την υλοποίηση της σε επαγγελματικό χώρο;

Το πρόγραμμα emphasis είναι η κατάλληλη ευκαιρία για σένα.

Πραγματοποιήθηκε ο τελικός του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”!

Δες τους νικητές

Retail Innovation hub

 

To emphasis είναι ένας ψηφιακός «επιταχυντής» καινοτόμων ιδεών, τις οποίες στηρίζει σε επίπεδο τεχνογνωσίας, οργάνωσης, διοίκησης, διαχείρισης και προώθησης, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Με θέμα το “Future of Retail” αναζητούμε καινοτόμες ιδέες που θα φέρουν την επανάσταση στον κλάδο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του Retail.

 

Θεματικοί Τομείς

 

Το πρόγραμμα emphasis αποτελεί πρωτοβουλία της Cardlink σε συνεργασία με το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin), τη θερμοκοιτίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ψάχνουμε για νέες ιδέες που θα φέρουν την επανάσταση στο Customer Experience και θα βοηθήσουν τoν κλάδο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του Retail να εκσυγχρονιστούν για να παραμείνουν σύγχρονα και επίκαιρα σε ένα digital περιβάλλον.

  • Business Analytics
  • Customer Experience
  • Payments/Added Value Services
  • Retail Modernization

Μάθε Περισσότερα

Οι Φάσεις του Προγράμματος

Φάση Α’

H Φάση Α’ (Empathise) αφορά τη διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Μάθε Περισσότερα

Φάση Β’

Η Φάση Β’ (Pivot) αφορά την προσαρμογή της προτεινόμενης λύσης με τη βοήθεια business experts της Cardlink ώστε να ανταποκρίνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του οργανισμού και του κλάδου γενικότερα.

Μάθε Περισσότερα

Φάση Γ’

Η Φάση Γ’ (Prototype) αφορά την υποστήριξη για την ανάπτυξη πιλοτικής εφαρμογής στο πραγματικό περιβάλλον.

Μάθε Περισσότερα