Το αύριο των ψηφιακών πληρωμών χρειάζεται μόνο 2.0
Την επιχείρησή σου και την Cardlink

Greece 2.0

Επιδότηση έως 90% για να αποκτήσετε νέας γενιάς Android POS και ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή σας!

Στην Cardlink, με προτεραιότητα να είμαστε πάντα δίπλα σας, συμμετέχουμε σε δύο προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το Πρόγραμμα Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και το Πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές».

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέο POS με επιδότηση έως 88%! Και όχι μόνο. Μπορείτε να φτιάξετε e-shop για την επιχείρησή σας ή να αποκτήσετε σύστημα παραγγελιοληψίας με επιδότηση έως 90% . Βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών για τις ανάγκες σας στην Cardlink, μέλους της Worldline. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας δίνει το πρόγραμμα επιδότησης με τις κατάλληλες λύσεις τεχνολογίας για την επιχείρησή σας.

Σας προτείνουμε να επιλέξετε:

Ασύρματο ή ενσύρματο
Android POS
Εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας
Πλατφόρμα δημιουργίας
e-shop

Πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Cardlink Android POS ασύρματο, ενσύρματο με έως 88% επιδότηση

Το voucher του Προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» είναι αξίας €150 και μπορείτε να το εξαργυρώσετε για να καλύψετε ποσοστό του κόστους αγοράς της συσκευής POS, καθώς και του κόστους υποστήριξης, αλλά όχι τον ΦΠΑ. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας δικαιούστε έως δύο vouchers.

Τα Android POS είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας, έχουν εύκολο και απλό στη χρήση λογισμικό και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας και θα βελτιώσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρετε στους πελάτες σας.

Μαζί σας προσφέρουμε δωρεάν το Cardlink apollo, την πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών, με αναλυτικά reports, χρήσιμα γραφήματα και στατιστικά στοιχεία.

Δείτε τα διαθέσιμα POS και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης:

Cardlink Android POS A920 Pro με €119!

Η Pro εκδοχή του δημοφιλούς Android POS A920 είναι τώρα διαθέσιμη να την αποκτήσετε και μάλιστα στην ίδια τιμή!

 • Ασύρματο, με αυτόματη συνδεσιμότητα με WiFi, 4G ή Bluetooth
 • HD οθόνη αφής 5,5 ιντσών, ενσωματωμένος εκτυπωτής & barcode scanner
 • Ισχυρή μπαταρία 5150mAh & επεξεργαστής υψηλής ταχύτητας
 • Δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών & ηλεκτρονικής υπογραφής
 • Διπλή μνήμη για μέγιστη ταχύτητα

Μάθετε περισσότερα για το Cardlink Android POS A920 Pro εδώ.

Με το voucher του προγράμματος μπορείτε να αποκτήσετε το Android POS A920 Pro με μόνο €119 από €269*.

*Τιμή χωρίς φπα και κόστος υποστήριξης.

Cardlink Android POS A80 με €19!

Αν χρειάζεστε ενσύρματο POS για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται απευθείας στο ταμείο της επιχείρησής σας, το Android POS A80 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

 • Ενσύρματο, με ethernet συνδεσιμότητα
 • HD οθόνη αφής 4″ & ️ θερμικός εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας
 • Δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών
 • Ενσωματωμένη εμπρόσθια κάμερα

Μάθετε περισσότερα για το Cardlink Android POS A80 εδώ.

Με το voucher του προγράμματος μπορείτε να αποκτήσετε το Android POS A920 Pro μόνο €19 από €169*.

*Τιμή χωρίς φπα και κόστος υποστήριξης.

Πρόγραμμα Ι "Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ"

Ασύρματη παραγγελιοληψία με επιδότηση έως 90%!

Αποκτήστε το Cardlink maitre μέσω του Προγράμματος Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» μόνο από €170 συνολικά για 2 χρόνια στο βασικό πακέτο και ξεγνοιάστε!

Το Cardlink maitre είναι η ιδανική εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

 • Real-time συντονισμός του προσωπικού σε όλα τα πόστα
 • Διαχείριση delivery + takeaway
 • Απεριόριστοι χρήστες και προϊόντα στην ίδια τιμή
 • Μηνιαία συνδρομή χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις
 • Με τον εξοπλισμό που ήδη έχετε

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή εδώ.

Πρόγραμμα Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME»

Φτιάξτε e-shop με επιδότηση έως 90%!

Αποκτήστε το Cardlink e-grow μέσω του Προγράμματος Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» μόνο από €60 συνολικά στο βασικό πακέτο για 2 χρόνια!

Αν πιστεύετε ότι η δημιουργία e-shop είναι μια ακριβή και πολύπλοκη διαδικασία, το Cardlink e-grow είναι η λύση για να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας e-shop και μάλιστα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού ή κώδικα.

 • Έτοιμα templates για να διαλέξετε και απλώς να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας
 • Αυτόματη διασύνδεση με όλα τα δημοφιλή κανάλια πωλήσεων όπως το Best Price, το Skroutz, το Facebook Marketplace, το Instagram και το Google
 • Ένα μικρό σταθερό κόστος χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Με την ομάδα του Cardlink e-grow δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε

Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη λιανική, στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα εδώ.

Τα 3 βήματα για να αποκτήσετε το voucher

Βήμα 1

Μπείτε στο beneficiary.digitalsme.gov.gr με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας και κάντε την αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση για το αν είσαστε δικαιούχος θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 14/09/2022.

Βήμα 2

Βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών για τις ανάγκες σας στην Cardlink. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας δίνει το πρόγραμμα επιδότησης.

Βήμα 3

Με την έκδοση του voucher σας μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα την παραγγελία και την παράδοση των επιλεγμένων ψηφιακών λύσεων για την επιχείρησή σας.

Greece 2.0

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού “Ελλάδα 2.0”

«Ψηφιακά Εργαλεία MME»

Το Πρόγραμμα I: «Ψηφιακά Εργαλεία MME» έχει σκοπό να ενισχύσει την ψηφιακή ωριμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν μέσω vouchers συγκεκριμένης αξίας να αποκτήσουν, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέα ψηφιακά εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να εκσυγχρονιστούν.

«Ψηφιακές Συναλλαγές»

Το Πρόγραμμα IΙI: «Ψηφιακές Συναλλαγές» ενισχύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια για την υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων που υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης, διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών. Οι επιχειρήσεις που θα αποκτήσουν voucher μπορούν να αντικαταστήσουν το POS τους, να λάβουν υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης, καθώς και άλλες υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν τις διαδικασίες τιμολόγησης και διακίνησης φορολογικών παραστατικών.

Λύνουμε όλες σας τις απορίες για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Μπορεί η επιχείρησή μου να ενταχθεί στα προγράμματα;

Για να ενταχθεί η επιχείρησή σας στο πρόγραμμα Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» ή στο πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» θα πρέπει να είναι υφιστάμενη ιδιωτική επιχείρηση που ασκεί οικονομική δραστηριότητα και να συντρέχουν αθροιστικά και μεταξύ άλλων οι εξής προϋποθέσεις:

 • Έχει την έδρα της ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.
 • Είναι ενεργή κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα.
 • Έχει ιδρυθεί/ συσταθεί πριν την 01.01.2022.
 • Συνιστά νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία.

Μάθετε περισσότερα στην ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης συμμετοχής.

Σε ποια κατηγορία εντάσσεται η επιχείρησή μου;

Αν είστε δικαιούχος κάποιου προγράμματος η επιχείρησή σας εντάσσεται σε κάποια από τις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία):

Κατηγορία  Ετήσιες Μονάδες Εργασίας 
1  0,01ΕΜΕ < μ ≤ 10 ΕΜΕ 
2  10ΕΜΕ < μ ≤ 25 ΕΜΕ 
3  25ΕΜΕ < μ ≤ 40 ΕΜΕ 
4  40ΕΜΕ < μ ≤ 250 ΕΜΕ 

Μάθετε περισσότερα στην ενότητα 2.3 της Πρόσκλησης συμμετοχής.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να αποκτήσω voucher;

Επισκεφθείτε το beneficiary.digitalsme.gov.gr και με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας κάντε αίτηση για το voucher έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022. Μέχρι να ενημερωθείτε για το αν είστε δικαιούχος (θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά μετά τις 14/09/22), μπορείτε να μάθετε για τις επιλογές εξαργύρωσης στην Cardlink, ώστε να έχετε βρει τον ιδανικό συνδυασμό που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να είστε έτοιμοι πρώτοι να επωφεληθείτε από την επιδότηση.

Είμαι δικαιούχος voucher. Πώς μπορώ να το εξαργυρώσω;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξαργυρώσετε το voucher σας σε προϊόντα ή υπηρεσίες της Cardlink ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχετε ή να αναζητήσετε κάποιον άλλον προμηθευτή που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Επικοινωνία
Μέχρι πότε μπορώ να εξαργυρώσω το voucher;

Για το πρόγραμμα Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher σας έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και για το πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Μπορώ να αγοράσω καινούργιο POS με επιδότηση;

Ναι, αρκεί η επιχείρησή σας να είναι δικαιούχος του προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές». Το ύψος της επιδότησης είναι €150 ανά voucher και μπορείτε να πάρετε έως 2 vouchers ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Περισσότερες πληροφορορίες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα 6.3 της Πρόσκλησης συμμετοχής.

Είμαι δικαιούχος voucher του προγράμματος Ι. Σε ποιες λύσεις της Cardlink μπορώ να το εξαργυρώσω;

Οι υπηρεσίες της Cardlink που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι το Cardlink maitre, η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφέ και μπαρ και το Cardlink e-grow, η πλατφόρμα για να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας e-shop.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και το ύψος της επιδότησης εδώ.

Μπορώ να εξαργυρώσω μέρος του voucher ή να το εξαργυρώσω σε δύο προϊόντα;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher σε ένα μόνο προϊόν. Αν εξαργυρώσετε μέρος του voucher, δεν έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο που απομένει.

Για παράδειγμα, αν έχετε voucher του προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» αξίας €150 για την αγορά νέου POS μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε ένα POS. Αντίστοιχα, αν έχετε voucher του προγράμματος Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε ένα ψηφιακό εργαλείο του προμηθευτή που θα επιλέξετε.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

 • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
 • Χρήσιμες συμβουλές
 • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
 • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*