Η δική μας Ειρήνη Φωτίου, e-Commerce & Analytics Manager της Cardlink, συμμετείχε στο miniseries “Harnessing the power of AI in Greece” που πραγματοποιήθηκε με βάση την έρευνα της Boston Consulting Group σε συνεργασία με τη Microsoft.

Εκεί, μας παρουσίασε πώς τα Data των συναλλαγών και τα Analytics που παράγουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις μπορούν μέσα από εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης να αποτελέσουν τεράστια πηγή χρήσιμων πληροφοριών και ευκαιρίες για στρατηγική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η Cardlink, λοιπόν, θέλοντας να αξιοποιήσει τον πλούτο της πληροφόρησης που διαθέτει δημιούργησε την πρωτοποριακή web εφαρμογή Cardlink pulse, ένα δυνατό εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Όπως θα μάθετε παρακολουθώντας τη συνέντευξη της Ειρήνης, με την εφαρμογή Cardlink pulse έχετε πρόσβαση σε σημαντικά insights για την επιχείρησή σας, όπως σε ποιες περιοχές ευδοκιμεί ο κλάδος σας με βάση τον όγκο και την αξία των συναλλαγών, ποια καταστήματα επισκέπτονται οι πελάτες σας πριν και μετά από τη δική σας επιχείρηση, πόσο πιστοί είναι οι πελάτες σας ώστε να εξετάσετε την περίπτωση να ανοίξετε ένα νέο κατάστημα, να διευρύνετε την γκάμα σας, να κάνετε συνέργειες με άλλες επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Με λίγα λόγια, σημαντικά συγκεντρωτικά στοιχεία, που παρουσιάζονται με έναν απλό τρόπο μέσα από γραφήματα και διαγράμματα για να σας δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το AI miniseries πατήστε εδώ.

Cardlink Pulse image

Ελπίζουμε να σας φάνηκε ενδιαφέρον!

Επιλέξτε το πλάνο Cardlink pulse  που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση και κάντε τώρα την εγγραφή σας!

*Η Cardlink συγκεντρώνει και επεξεργάζεται στοιχεία που αφορούν συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν με κάρτα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.