Η επιχείρησή σας αξίζει το καλύτερο POS

Cardlink POS, τα τερματικά που εμπιστεύονται πάνω από 250.000 επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο υπηρεσιών για την επιχείρησή σας που σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία και ανεξαρτησία σε κάθε επιχειρηματική σας επιλογή.

Με ένα Cardlink POS τερματικό εσείς διαλέγετε με πόσες και ποιές Τράπεζες θα συνεργαστείτε και ποιές κάρτες θα αποδέχεστε.

Νιώστε την ασφάλεια την ταχύτητα και την υποστήριξη που σας παρέχουμε 24/7 μέσα από προσαρμοσμένες λύσεις πληρωμών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα POS για κάθε ανάγκη!

Ένα POS για κάθε ανάγκη!

Ενσύρματα

Ο δημοφιλέστερος τύπος POS για αποδοχή συναλλαγών με κάρτες μέσα στο κατάστημα της επιχείρησης. Συνδέεται μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή/και δικτύου.

Ασύρματα

Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας όπου και αν βρίσκονται με ασύρματο τερματικό. Συνδέεται μέσω κάρτας SIM κινητής ή μέσω σύνδεσης WiFi που παρέχει η Cardlink.

Mobile

Ιδανική λύση για πληρωμές «εν κινήσει» μετατρέποντας το smartphone ή το tablet σε POS.

Μοντέλα POS

Μοντέλα POS

*Περιλαμβάνονται: αποστολή, ενεργοποίηση, άμεση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, αναλώσιμα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση επιχειρήσεων 24/7.

Πιστοποιημένηασφάλεια

Η Cardlink έχει λάβει και διατηρεί πιστοποιήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια των συναλλαγών, όπως αυτές καθορίζονται από το PCI Security Standards Council (SSC). Το PCI SSC είναι ο παγκόσμιος φορέας για την ασφάλεια των συναλλαγών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ