Οκτώβριος 2019

Μεγάλος Διαγωνισμός Cardlink 500

Γιορτάστε μαζί μας την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Γιορτάζουμε και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με  το  διαγωνισμό, Cardlink 500! Από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2019, δέκα τυχεροί  συνεργάτες μας θα κερδίσουν από μία επιταγή αξίας €500!

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος;

Στο διαγωνισμό μπορούν αν λάβουν μέρος οι συνεργάτες μας κάτοχοι Cardlink POS ή χρήστες της ecommerce πλατφόρμας της Cardlink που θα επικοινωνήσουν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Cardlink για οποιοδήποτε αίτημά τους.

Πώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή;

Αρκεί μετά την επικοινωνία τους με το τηλεφωνικό μας κέντρο, να δηλώσουν τα στοιχεία τους στη παρακάτω φόρμα. Αυτόματα λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 10 επιταγές αξίας €500!

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες. Στην Ελλάδα, διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) και αποτελεί για την Cardlink μια ευκαιρία να επιβραβεύσει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και να τους προσφέρει μια θετική εμπειρία, ένα χαμόγελο, στο πλαίσιο της συνεχούς της προσπάθειας να είναι δίπλα τους και να τους παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ.