Φεβρουάριος 2020

Η Cardlink στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου

Η Cardlink επιλέγει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε ανθρώπους ξεχωριστούς, που μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους εμπνέουν, αποτελούν πρότυπο και ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες της. Έτσι το 2020, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, θα βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, στα 21 του χρόνια, έχει κατακτήσει ήδη τρεις φορές την κορυφή της Ευρώπης και συνεχίζει, με στόχο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο φέτος το καλοκαίρι. Η Cardlink θα συμβάλλει στην προσπάθεια του Έλληνα αθλητή και θα βρίσκεται στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στον δρόμο για την κατάκτηση του ονείρου του.

Η συνεργασία αυτή ταυτίζεται με το όραμα της εταιρείας να επιβραβεύει και να ενισχύει όσους αγωνίζονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στοχεύοντας στην κατάκτηση της κορυφής. Το ίδιο κάνει και η Cardlink 15 χρόνια τώρα, που μέσα από σκληρή δουλειά και στοχεύοντας ψηλά κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κλάδου FinTech.