fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Covid-19: Η Cardlink νοιάζεται και δουλεύει για σένα από το σπίτι

Covid-19: Η Cardlink νοιάζεται και δουλεύει για σένα από το σπίτι

Ανταποκρινόμενοι στην ευθύνη μας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου στις παρούσες συνθήκες εξάπλωσης του κoρωνoϊού, κρίνουμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών μας, στην περίοδο κρίσης που ζούμε όλοι μας.

Εφαρμόζουμε την εργασία από το σπίτι και έχουμε προβλέψει για την ασφάλεια των ανθρώπων μας καθώς και για την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων συναλλαγών για τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι, σε περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη και το τηλεφωνικό μας κέντρο λάβει περισσότερα αιτήματα από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί στους συνήθεις χρόνους ή δεν μπορεί να δεχθεί καθόλου κλήσεις, οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσετε να μας στείλετε το αίτημά σας είναι:

  • Η πλατφόρμα Cardlink apollo στην οποία, κάνοντας πολύ γρήγορα και εύκολα την εγγραφή σας, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας για ότι χρειαστείτε αλλά και να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο όλα τα στοιχεία των συναλλαγών σας για το φυσικό ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Μπείτε στο apollo.cardlink.gr και ολοκληρώστε την εγγραφή σας

  • Το site μας cardlink.gr, όπου εκεί θα συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας, αλλά θα βρείτε videos, FAQs και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
  • Η σελίδα μας στο Facebook

Ακόμη στο κανάλι μας στο YouTube θα βρείτε χρήσιμα videoς που πιθανόν να απαντούν στην ανάγκη σας και να σας διευκολύνουν.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, είμαστε δίπλα σας και δουλεύουμε για εσάς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες με όποιον τρόπο έχουμε διαθέσιμο.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις