Στείλτε μας e-mail
support@cardlink.gr

Καλέστε μας στο
210 630 3000

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Cardlink;
Στείλτε μας μήνυμα

Συχνές Ερωτήσεις

Απόκτηση Cardlink POS

Ο τρόπος απόκτησης ενός Cardlink POS είναι πολύ απλός.
Περιηγηθείτε στη σελίδα με τα POS μας και επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

 • Εφόσον η επιχείρησή σας δεν απαιτεί μετακίνηση του POS για να πραγματοποιηθεί μία συναλλαγή με τον πελάτη σας, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση των ενσύρματων POS.
 • Σε περίπτωση που απαιτείται μετακίνηση του POS (για παράδειγμα εστιατόρια, πρατήρια βενζίνης, courier, delivery, κ.ά.), τότε μπορείτε να επιλέξετε τη λύση των ασύρματων POS.
  Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Τα Cardlink POS έχουν την απαιτούμενη πιστοποίηση PCI DSS και PCI PTS.

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες:

“Cardlink S.A. is the leading EFTPOS terminal network provider in Greece.

Our EFTPOS terminal fleet complies and follows the mandates issued by the Payment Card Schemes, PCI and EMV.

Regarding security, each Cardlink EFTPOS terminal:

 • complies with the mandates of PCI PTS (PIN Transaction Security).
 • carries unique symmetric key for the encryption of the cardholder PIN, under Master / Session key scheme or Derived Unique Key Per Transaction (DUKPT). Keys are injected inside Visa certified Key Injection Facilities under PCI regulations.
 • carries unique digital certificate generated under root CA and under TLS 1.2 cryptographic protocol, provide the mandated process for encryption and client – server authentication to perform card payment transactions in any TCP/IP connection.

Cardlink S.A. is a PCI DSS compliant Service Provider.

According to the mandatory obligation set from the Card Schemes and Payment Card Industry Security Standards Council (PCI), Cardlink’s ecosystem is validated annually by a listed from PCI Qualified Security Assessor (QSA) against current Data Security Standards (PCI DSS).”

Links with the lists with current PCI DSS approvals from MasterCard and Visa follow.

 1. MasterCard

https://www.mastercard.us/en-us/merchants/safety-security/security-recommendations/service-providers-need-to-know.html (Compliant Service Provider List)

2. Visa

https://www.visaeurope.com/receiving-payments/security/downloads-and-resources and select the pdf link “Visa Europe Member Agent Weblisting (month) 2018” (updated every month)

Φόρτιση ασύρματου Cardlink POS

Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση που πραγματοποιείται στο POS.

Για τα ασύρματα POS Verifone Vx675 GPRS:

 • 5 με 6 ώρες εκτελώντας συναλλαγές
 • Πάνω από 6 ώρες εάν δεν χρησιμοποιούνται (είναι σε αναμονή)


Για τα ασύρματα POS Ingenico iWL220 GPRS:

 • 8 ώρες εκτελώντας συναλλαγές
 • Πάνω από 8 ώρες εάν δεν χρησιμοποιούνται (είναι σε αναμονή)
 • Η πρώτη φόρτιση του ασύρματου POS σας, πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 4 ώρες.
 • Μετά την πρώτη φόρτιση, το POS θα πρέπει να φορτίζεται για χρονικό διάστημα 1-2 ώρες. Ελέγξτε στην οθόνη τη σχετική ένδειξη με το σήμα της μπαταρίας.
 • Η ένδειξη της μπαταρίας δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 2 μπάρες.
 • Για να διασφαλιστεί η καλή κατάσταση της μπαταρίας, θα πρέπει το POS να κάνει κύκλους φόρτισης – αποφόρτισης και να μην είναι συνεχώς συνδεδεμένο στην τροφοδοσία.

Υπάρχει ένδειξη στην οθόνη του POS, πάνω δεξιά, όπου μπορείτε να δείτε το επίπεδο της μπαταρίας.

Αγορά - Ενοικίαση Cardlink POS

Η έκδοση του πρώτου τιμολογίου πραγματοποιείται το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης του Cardlink POS σας.

 • Εάν έχετε ενοικιάσει το Cardlink POS, το τιμολόγιο που λάβατε αφορά το ποσό για το τρέχον διάστημα μίσθωσης.
 • Εάν έχετε αγοράσει το Cardlink POS και λαμβάνετε πρώτη φορά τιμολόγιο, αφορά το ποσό αγοράς της συσκευής και το ποσό της υποστήριξης για το πρώτο εξάμηνο.
 • Εάν έχετε αγοράσει το Cardlink POS και έχετε ήδη πληρώσει το ποσό αγοράς της συσκευής και το ποσό υποστήριξης για το πρώτο εξάμηνο, το τιμολόγιο που λάβατε αφορά το ποσό της υποστήριξης του POS για το τρέχον εξάμηνο.

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό στην Τράπεζα που συνεργάζεστε (ταμείο ή e-banking) βάσει του παρακάτω πίνακα:

Στις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank: Μέσω της υπηρεσίας «Πληρωμή Cardlink». Ο κωδικός πληρωμής που θα ζητηθεί είναι ο 9-ψήφιος ΑΦΜ της επιχείρησής σας όπως φαίνεται και στο εκδοθέν τιμολόγιο.

Προσοχή: το άτομο που θα εκτελέσει την πληρωμή να συμπληρώσει τον ΑΦΜ της επιχείρησης που πληρώνει και όχι το προσωπικό του ΑΦΜ (ούτε της Cardlink)

Στις τράπεζες Πειραιώς, Εθνική και Αττικής: Με κατάθεση στον αντίστοιχο λογαριασμό της Cardlink αναγράφοντας στην αιτιολογία υποχρεωτικά τον ΑΦΜ της επιχείρησης που αφορά η πληρωμή.

Όλα τα τιμολόγια της Cardlink αναφέρουν ευκρινώς την ημερομηνία λήξης τους και θα πρέπει να εξοφλούνται εντός της προθεσμίας αυτής.

Εάν υπάρχει λάθος στη διεύθυνση παραλαβής του τιμολογίου, θα πρέπει να γίνει αίτημα διόρθωσης στην Τράπεζα συνεργασίας σας.

Ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία μας

Για να λάβετε ηλεκτρονικά statement:

 • Εάν συνεργάζεστε με την Alpha Bank, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα E-statements
 • Εάν συνεργάζεστε με την Eurobank, μπορείτε να καταχωρήσετε το αίτημα σας εδώ
 • Εάν συνεργάζεστε με την Αττικής, μπορείτε να καταχωρήσετε το αίτημα σας εδώ ή επικοινωνήστε με το Τραπεζικό κατάστημα συνεργασίας σας
 • Εάν συνεργάζεστε με την Εθνική, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 181818 ή για επιβεβαίωση συναλλαγών στο 2109503600
 • Εάν συνεργάζεστε με την Πειραιώς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 182838

Το Cardlink POS έχει τη δυνατότητα να δέχεται όλους τους τύπους καρτών, ανάλογα με την Τράπεζα συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, δέχεται Visa, Mastercard, American Εxpress, Diners, Discover, CUP.

Αυτοκόλλητο βιτρίνας περιέχεται στη συσκευασία του Cardlink POS.

Μπορείτε να κατεβάσετε από  εδώ το αυτοκόλλητο βιτρίνας για αποδοχή όλων των καρτών για να το χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε από  εδώ το αυτοκόλλητο βιτρίνας για αποδοχή Visa και MasterCard για να το χρησιμοποιήσετε.

Για να παραγγείλετε χαρτοταινίες για το POS σας, παρακαλούμε υποβάλλετε την παραγγελία σας εδώ , ή καλέστε στο 2106303000, επιλογή 2.

Το Cardlink POS υποστηρίζει όλα τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν οι συνεργαζόμενες Τράπεζες (Bonus, Επιστροφή, Go4more, Yellow).

Σήμανση ταμείου μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ

Συναλλαγές με το Cardlink POS

Για να χρησιμοποιήσετε την συναλλαγή Ακύρωσης βασική προϋπόθεση είναι να μην έχετε κλείσει πακέτο.

Για να ακυρώσετε μία συναλλαγή αφού έχετε κλείσει πακέτο πρέπει να χρησιμοποιήσετε την συναλλαγή Επιστροφής.

Βρείτε εδώ έναν χρήσιμο έντυπο οδηγό αναφορικά με τις ανέπαφες συναλλαγές (contactless).

Τεχνική Υποστήριξη Cardlink POS

Με την πρώτη συναλλαγή που θα κάνετε, το POS σας θα επικοινωνήσει αυτόματα με το κεντρικό σύστημα συναλλαγών και θα λάβει τη σωστή ώρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το POS έχει λάβει τη σωστή ώρα, κάνοντας έναν έλεγχο επικοινωνιών/Handshake.

Για να κάνετε έλεγχο επικοινωνιών (Handshake) στο POS παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω τον οδηγό, ανάλογα με το μοντέλο που διαθέτετε.

Vx520

iCT220

Vx675

iWL220

eCommerce

Το eCommerce της Cardlink είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα online πληρωμών στην Ελλάδα. Σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την Τράπεζα της επιλογής σας ώστε να δέχεστε online πληρωμές. Επιλέξτε ανάμεσα στις ποικίλες δυνατότητες που σας προσφέρουμε, ώστε να εξυπηρετήσετε τον πελάτη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το VPOS (Virtual POS) είναι το Διαχειριστικό Εργαλείο το οποίο αποτελεί το μέσο απεικόνισης και διαχείρισης συναλλαγών της υπηρεσίας Cardlink e-Commerce. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας, να τις διαχειρίζεστε καθώς και να παράγετε αναφορές μέσα από ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων αναζήτησης

Cardlink S.A. is a PCI DSS compliant Service Provider.

According to the mandatory obligation set from the Card Schemes and Payment Card Industry Security Standards Council (PCI), Cardlink’s ecosystem is validated annually by a listed from PCI Qualified Security Assessor (QSA) against current Data Security Standards (PCI DSS).”

Links with the lists with current PCI DSS approvals from MasterCard and Visa follow.

1.  MasterCard

https://www.mastercard.us/en-us/merchants/safety-security/security-recommendations/service-providers-need-to-know.html(Compliant Service Provider List)

2. Visa

https://www.visaeurope.com/receiving-payments/security/downloads-and-resources and select the pdf link “Visa Europe Member Agent Weblisting (month) 2018” (updated every month)

Εφόσον ενημερωθούμε από την Τράπεζα σχετικά με τη μεταξύ σας συνεργασία, λαμβάνετε email με οδηγίες σχετικά με την υλοποίηση του κώδικα που απαιτείται για τη διασύνδεση της ιστοσελίδα σας με τη σελίδα πληρωμών της Τράπεζας, καθώς και samples κώδικα σε php, jsp, asp. Η υλοποίηση κώδικα θα πρέπει να γίνει από την πλευρά σας.

Τεχνική Υποστήριξη eCommerce

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα διαμόρφωσης της σελίδας πληρωμής στο περιβάλλον της επιχείρησής σας, με χρήση i-Frame, ώστε ο πελάτης σας να μην αντιλαμβάνεται ότι φεύγει από το περιβάλλον της ιστοσελίδας σας. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρησή σας, αποφεύγει κάθε επαφή με στοιχεία καρτών και ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετική εμπειρία στον πληρωτή.

Είναι η λύση πληρωμής που επιτρέπει στους πελάτες σας να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές με ένα μόνο κλικ, ενώ οι πληροφορίες πληρωμής που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αγοράς έχουν ήδη εισαχθεί από τον χρήστη. Αντί να εισάγει χειροκίνητα τις πληροφορίες χρέωσης και αποστολής για μια αγορά, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει πληρωμή με ένα κλικ [one click payment] για να χρησιμοποιήσει μια προκαθορισμένη διεύθυνση και έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας.

To MasterPass από την Mastercard είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο οποίο ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία κάρτας και αποστολής σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να το χρησιμοποιεί για την ολοκλήρωση της αγοράς.  Η υλοποίηση του MasterPass απαιτεί να προστεθεί στο Request προς την πλατφόρμα η μεταβλητή payMethod με την τιμή auto:MasterPass.

Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από το Payment Gateway καθώς η πλατφόρμα δεν πραγματοποιεί κάποιο έλεγχο σε επίπεδο domain. Οι πληρωμές μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται.
Τα confirmUrl και CancelUrl ορίζονται από τη δική σας πλευρά μέσω του request που αποστέλλετε προς την σελίδα πληρωμών της Τράπεζας.
Θα πρέπει όμως να ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα της συνεργαζόμενης Τράπεζας για την εγκατάσταση SSL.

Videos Ενεργοποίησης - Παραλαβή από Τράπεζα

Δείτε στα videos που ακολουθούν πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνοι σας το καινούριο POS σας, σε λίγα μόνο λεπτά.

Videos Ενεργοποίησης - Παραλαβή από Courier

Δείτε στα videos που ακολουθούν πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνοι σας το καινούριο POS σας, σε λίγα μόνο λεπτά.

Videos Συναλλαγών

Δείτε στα videos που ακολουθούν τις πιο συχνές λειτουργίες του POS σας.

Videos Επίλυσης

Δείτε στα videos που ακολουθούν πώς μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας πιθανά προβλήματα του POS σας.

Οδηγίες ενεργοποίησης Cardlink POS

Ενεργοποίηση POS Verifone

Το Verifone Vx520 Ethernet είναι ένα ενσύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx520 Ethernet είναι ένα ενσύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 GPRS είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου GSM, χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 GPRS είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου GSM, χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 WiFi είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του ασύρματου δικτύου Internet (Wi Fi), χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 WiFi είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του ασύρματου δικτύου Internet (Wi Fi), χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Ενεργοποίηση POS Ingenico

Το Ingenico iCT220 Ethernet είναι ένα ενσύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Ingenico iCT220 Ethernet είναι ένα ενσύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για τερματικό που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Ingenico iWL220 GPRS είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου GSM, χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Ingenico iWL220 GPRS είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου GSM, χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Ingenico iWL220 WiFi είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του ασύρματου δικτύου Internet (Wi Fi), χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει με ACS courier.

2. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Ingenico iWL220 WiFi είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του ασύρματου δικτύου Internet (WiFi), χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Ενεργοποίηση POS Verifone NEW VERSION

Το Verifone Vx520 Ethernet είναι ένα ενσύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

 1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.
 2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.
 3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 GPRS είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου GSM, χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Το Verifone Vx675 WiFi είναι ένα ασύρματο POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω του ασύρματου δικτύου Internet (Wi Fi), χωρίς συνδέσεις με τηλεφωνικά καλώδια. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Προσοχή! 

1. Οι οδηγίες που βρίσκονται εδώ είναι για POS που έχετε παραλάβει από το κατάστημα της Τράπεζας συνεργασίας σας.

2. Ο κωδικός TID που προβάλλεται στο Video είναι Test και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εσάς για σκοπούς παραγωγικής λειτουργίας του POS.

3. Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία της απόδειξης ότι είναι σωστά.

Ενεργοποίηση POS Spire Spm2

Το Spire SPm2 είναι ένα mobile POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Σε συνδυασμό με ένα smartphone ή tablet και με χρήση της ειδικής εφαρμογής της Cardlink μπορείτε να δέχεστε πληρωμές σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε!

Συμβουλευτείτε τον Οδηγό Χρήσης της εφαρμογής POS4all!

Το Spire SPm2 είναι ένα mobile POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Σε συνδυασμό με ένα smartphone ή tablet και με χρήση της ειδικής εφαρμογής της Vodafone μπορείτε να δέχεστε πληρωμές σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε!

Κατεβάστε τον Οδηγό Χρήσης της εφαρμογής Vodafone!

Το Spire SPm2 είναι ένα mobile POS που εξυπηρετεί αξιόπιστα χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Σε συνδυασμό με ένα smartphone ή tablet και με χρήση της ειδικής εφαρμογής Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να δέχεστε πληρωμές σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε!

Με τη νέα υπηρεσία mPOS Paycenter έχετε την δυνατότητα αποδοχής χρεωστικών, πιστωτικών ή και προπληρωμένων καρτών έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία εύκολα και γρήγορα!

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία, απαιτούνται η εγκατάστασή της εφαρμογής mPOS Paycenter στο smartphone ή το tablet σας και η διασύνδεσή του με τη συσκευή mPOS.

Συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης mPOS Paycenter για τη διευκόλυνσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας