Μπείτε εδώ

Το Cardlink Apollo, η νέα πλατφόρμα της Cardlink,διευκολύνει την καθημερινότητα της επιχείρησής σας, καθώς σας προσφέρει:

Άμεση και αναλυτική πληροφόρηση

Πλήρη εικόνα και έλεγχο της επιχείρησής σας καθώς βλέπετε αναλυτικά και σε πραγματικό χρόνο (live) τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτα στο φυσικό σας κατάστημα κάθε στιγμή της μέρας, με μια ματιά.

Στατιστικά στοιχεία

Πληθώρα χρήσιμων γραφημάτων και αναλυτικών reports για τις συναλλαγές σας στα Cardlink POS και λεπτομέρειες, όπως π.χ. το συνολικό αριθμό των συναλλαγών και τον τζίρο ανά τράπεζα συνεργασίας, ανά είδος συναλλαγής και σχήμα κάρτας, στοιχεία για άτοκες δόσεις και συναλλαγές με εξαργύρωση, κ.λπ.

Συγκεντρωτικές πληροφορίες

Συγκεντρωτικά στοιχεία σχετικά με τις συναλλαγές σας ανά Cardlink POS (εφόσον έχετε πάνω από ένα POS), ανά κατάστημα (εφόσον έχετε πάνω από ένα κατάστημα) και ανά τράπεζα.

Πληροφορίες για τα Cardlink POS

Αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τη συνεργασία της επιχείρησής σας με την Cardlink, όπως π.χ. τον αριθμό και τον τύπο των POS, τη λειτουργικότητα τους, τον τρόπο τιμολόγησης κ.λπ.

e-Commerce

Αποκτήστε αναλυτική εικόνα και πλήρη έλεγχο των συναλλαγών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είτε σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω των γραφημάτων και των αναλυτικών report.

Υποστήριξη

Πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης Cardlink και απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις

Εγγραφή στο Cardlink Apollo

Η διαδικασία εγγραφής σας στο Cardlink Apollo είναι πολύ εύκολη.

Επισκεφθείτε το portal.cardlink.gr και ακολουθήστε τα 5 απλά βήματα για την ολοκλήρωση της εγγραφής της επιχείρησής σας. Δείτε εδώ τα βήματα για την εγγραφή σας στο Cardlink Apollo.

Το Cardlink Apollo παρέχεται σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μπείτε εδώ