fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

To νέο Cardlink maitre γίνεται application και φέρνει την επανάσταση στον κλάδο της εστίασης

Δελτίο Τύπου
30 Μαΐου 2023

To νέο Cardlink maitre γίνεται application και φέρνει την επανάσταση στον κλάδο της εστίασης

Η Cardlink, μέλος της Worldline, του ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών, καινοτομεί ξανά και λανσάρει το αναβαθμισμένο Cardlink maitre, την πλατφόρμα ασύρματης παραγγελιοληψίας, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη και σε mobile app με επιπλέον δυνατότητες και σε χαμηλότερες τιμές, λύνοντας τα χέρια των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης.

Με το νέο Cardlink maitre app, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες dine-in, take-away και delivery, αποκτούν απόλυτο έλεγχο στη λήψη και διαχείριση παραγγελιών, με real-time συντονισμό και οργάνωση των παραγγελιών και του προσωπικού τους. Και όλα αυτά, απλά και εύκολα, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό ή κόστη εγκατάστασης, μέσα από το κινητό, το tablet (iOS & Αndroid) τους ή τα Android POS της Cardlink.

Αναλυτικότερα, το νέο Cardlink maitre app προσφέρει αποτελεσματική οργάνωση και διαχείριση τραπεζιών ανά αίθουσα σε πολλαπλούς χώρους, ενώ ενημερώνει αυτόματα για αλλαγές παραγγελιών σε όλα τα πόστα. Επιπλέον, η διαχείριση delivery και take away απλοποιείται καθώς το νέο app προσφέρει εύκολη ταξινόμηση και παρακολούθηση της πορείας των παραγγελιών, αναγνώριση του προφίλ του πελατολογίου και ευέλικτη τηλεφωνική παραγγελία. Ένα επιπλέον καινοτόμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν μόνοι τους website για online παραγγελίες και να αποκτήσουν ένα ακόμα δυνατό κανάλι πωλήσεων, εύκολα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού ή με τη βοήθεια ενός expert από την έμπειρη ομάδα της Cardlink. Παράλληλα, με την καλοκαιρινή σεζόν να έχει ξεκινήσει και την κίνηση στον κλάδο της εστίασης να αυξάνεται σταδιακά, το νέο Cardlink maitre app, συμβάλει στην γρήγορη εξυπηρέτηση του πελατών σε ώρες αιχμής και αναβαθμίζει την εμπειρία τους στο κατάστημα, αφού προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία “QR Self Ordering”, η οποία τους επιτρέπει να παραγγείλουν και να πληρώσουν μόνοι τους, μέσα από το κινητό τους.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος Kitchen Display, η επικοινωνία μεταξύ των σερβιτόρων και της κουζίνας είναι πιο εύκολη από ποτέ, παρέχοντας άμεση ενημέρωση, ευέλικτη διαχείριση αλλαγών και ταυτόχρονη εξυπηρέτηση dine-in, take away και delivery παραγγελιών, ενώ αντικαθιστά τους εκτυπωτές, αφού δε χρειάζεται να εκτυπώνονται οι παραγγελίες.

Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί περαιτέρω δίνοντας τη δυνατότητα διασύνδεσης με το efood, το BOX και τη Wolt, καθώς επίσης και με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ώστε οι αποδείξεις για αγορές με μετρητά ή κάρτα να μπορούν να εκδίδονται μέσω κινητού, tablet ή του Cardlink Android POS και να στέλνονται με sms ή e-mail στους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν το νέο Cardlink maitre δωρεάν για δύο εβδομάδες, να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες τους και στη συνέχεια να το αγοράσουν σε προνομιακές τιμές από 19,99 ευρώ/μήνα. Ταυτόχρονα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, για όσους επιλέξουν το ετήσιο πλάνο, η Cardlink αναλαμβάνει να ανεβάσει τον κατάλογο της επιχείρησης στην πλατφόρμα.

Η Cardlink στέκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, με όχημα την καινοτομία. Το αναβαθμισμένο Cardlink maitre έρχεται επομένως να προστεθεί στα προϊόντα και τις υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που συμβάλουν στην ανάπτυξη τους, ανταποκρινόμενα ουσιαστικά στις ανάγκες τους.

Για την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 290.000 POS, 25.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline, ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών.
cardlink.gr

Για την Worldline

Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline προωθεί την ανάπτυξη πάνω από 1 εκατομμυρίου επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Worldline συγκέντρωσε το 2022 έσοδα ύψους 4.4 δις ευρώ.
www.worldline.com

Επικοινωνία
Cardlink: Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr
Aia Relate: Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις