fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Η Cardlink στο Burger Fest με μια ολοκληρωμένη self-service λύση έκδοσης εισιτηρίων, παραγγελιοληψίας και πληρωμής, σε συνεργασία με τη Visa

Δελτίο Τύπου
14 Νοεμβρίου 2023

Η Cardlink στο Burger Fest με μια ολοκληρωμένη self-service λύση έκδοσης εισιτηρίων, παραγγελιοληψίας και πληρωμής, σε συνεργασία με τη Visa

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, υποστήριξε, ως τεχνολογικός συνεργάτης της Visa, τη μεγαλύτερη γιορτή του burger στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας τόσο σε επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων όσο και παραγγελιοληψίας και πληρωμής τους χιλιάδες επισκέπτες του φετινού Burger Fest που πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Σεπτεμβρίου και 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Με όχημα την καινοτομία και τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Cardlink δεν θα μπορούσε να λείπει από το Burger Fest 2023, στο οποίο σε συνεργασία με τη Visa προσέφεραν στους λάτρεις του burger μια αναβαθμισμένη εμπειρία, από την πρώτη στιγμή της εισόδου τους στον χώρο.

Αναλυτικότερα, η Cardlink εγκατέστησε στους χώρους του festival τους αυτόματους πωλητές κορυφαίας τεχνολογίας SK800 με Android λογισμικό. Με την all-in-one εφαρμογή Cardlink ticketing που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για την έκδοση και διαχείριση εισιτηρίων, τα unattended smart kiosks SK800 παρείχαν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέγουν το εισιτήριο που ήθελαν να αγοράσουν, να πληρώνουν και να το λαμβάνουν αμέσως, αποφεύγοντας την αναμονή στα ταμεία. Χάρη στο σύγχρονο application, 5.000 επισκέπτες του Burger Fest εξέδωσαν, πλήρωσαν και παρέλαβαν τα εισιτήριά τους, επωφελούμενοι μιας γρήγορης και καινοτόμου self-service διαδικασίας, που λύνει τα χέρια.

Παράλληλα, ενισχυμένα με την προηγμένη εφαρμογή παραγγελιοληψίας Cardlink maitre, διευκόλυναν και τις self-service παραγγελίες των επισκεπτών. Κατά τη διάρκεια του festival, οι λάτρεις του burger μπορούσαν μέσω των αυτόματων πωλητών, να επιλέξουν τη φωτογραφία του ποτού ή του αναψυκτικού που ήθελαν να συνοδεύει το αγαπημένο τους γεύμα, να προσθέσουν εύκολα τα προϊόντα στο καλάθι, να πληρώσουν με κάρτα Visa με όποιον τρόπο επιθυμούν και με το αποδεικτικό της συναλλαγής να παραλάβουν την παραγγελία τους στα μπαρ του festival.

Τα smart kiosks SK800 είναι εύκολα στη χρήση και δίνουν τη δυνατότητα τόσο για ανέπαφες πληρωμές με κάρτα, smartphone ή wearable όσο και για επιπλέον self-service υπηρεσίες. Σε συνδυασμό με το Cardlink ticketing και το Cardlink maitre, η Cardlink έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη all-in-one υπηρεσία συναλλαγών κατάλληλη για συναυλίες, φεστιβάλ, θέατρα, σινεμά κ.ά. και ικανή να εξυπηρετήσει μοναδικά την ανάγκη για self-service εξυπηρέτηση.

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, CEO της Cardlink, δήλωσε: «Στη Cardlink είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε καινοτομία, αποδεδειγμένα ικανή να υποστηρίξει τόσο μεγάλα γεγονότα, όπως είναι το φετινό Burger Fest που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η μοναδική τεχνογνωσία της ομάδας μας αποτελεί κομμάτι εξαιρετικών συνεργασιών, όπως είναι και αυτή με τη Visa, με την οποία έχουμε υλοποιήσει εμβληματικά projects. Μαζί, οδηγούμε τον τομέα των πληρωμών στην επόμενη ημέρα.»

Κάνοντας πραγματικότητα τη δέσμευσή της να παρέχει μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης, η Cardlink μπορεί να στηρίξει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε κλάδου με τεχνολογικά προηγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις που απογειώνουν την εμπειρία self-service συναλλαγών. Από την πλευρά της η Visa στοχεύει να συνεχίσει να επενδύει σε λύσεις που προωθούν τις ψηφιακές πληρωμές οι οποίες ενισχύουν την ικανοποίηση των καταναλωτών. Οι καινοτόμες αυτές τεχνολογίες όχι μόνο διαμορφώνουν το μέλλον του εμπορίου παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά ευθυγραμμίζονται με την αποστολή της Visa για διασύνδεση του κόσμου μέσω ενός πρωτότυπου, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών.

Για την Cardlink
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.
cardlink.gr

Για την Worldline
Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline προωθεί την ανάπτυξη επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.
www.worldline.com
Διαβάστε εδώ το 2022 Integrated Report της Worldline.

Επικοινωνία
Cardlink: Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr
AΙΑ Relate: Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις