Σας βοηθάμε να εκτοξεύσετετις online πωλήσεις σας!

Εκκαθάριση στην Τράπεζα της επιλογής σας

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα που σας προσφέρουμε να εκκαθαρίζετε τις συναλλαγές σας στις Τράπεζες Alpha Bank ή Eurobank, με βάση τα δικά σας κριτήρια.

Αγορές με ένα κλικ

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες που χρησιμοποιούν τακτικά το e-shop σας να πραγματοποιούν ασφαλείς και γρήγορες online συναλλαγές με ένα μόνο κλικ.

Payment Links

Ακόμα και χωρίς να έχετε e-shop, για την ολοκλήρωση των παραγγελιών μέσω τηλεφώνου ή email, δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν ασφαλείς online συναλλαγές μέσω ειδικού link, το οποίο τους μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Cardlink.

Εύκολη και γρήγορη διασύνδεση

Εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες μεθόδους διασύνδεσης με την e-commerce πλατφόρμα μας (Redirection, iFrame, XML Web Services, Client-side encryption), καθώς και τα πιο δημοφιλή CMS Plugins που σας παρέχουμε.

Ενιαίο reporting για όλα τα κανάλια

Αποκτήστε πλήρη εικόνα και έλεγχο των συναλλαγών σας με το Cardlink Apollo, είτε αυτές πραγματοποιούνται στο φυσικό κατάστημα μέσω POS, είτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Tokenization

Προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα πραγματοποίησης ασφαλών online συναλλαγών μέσα από την υπηρεσία Tokenization η οποία προστατεύει τα προσωπικά τους δεδομένα.

Έτοιμα πακέτα για ειδικές κατηγορίες επιχειρήσεων

Λιανικό εμπόριο

Επωφεληθείτε από το One-Click Pay και τις δυνατότητες ενεργοποίησης του 3D Secure για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Τουρισμός και Εισιτήρια

Άμεση διασύνδεση με δημοφιλείς
πλατφόρμες κρατήσεων.
Δυνατότητα διασύνδεσης με
XML Web Service με υποστήριξη
Client-side encryption.

Ασφαλιστικές εταιρείες και πρακτορεία

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες επαναλαμβανόμενων συναλλαγών, χωρίς να έρχεστε σε επαφή με τα στοιχεία των καρτών.

Εστίαση

Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου,
σας παρέχουμε την ασφαλέστερη λύση:
Cardlink Payment Links. Και για το φυσικό σας κατάστημα, δείτε το Cardlink Maitre.

Έχουμε τη λύσηγια όλα τα κανάλια πωλήσεων

E-shop

Η υπηρεσία e-commerce της Cardlink σας παρέχει τα εργαλεία για τη διασύνδεση της ιστοσελίδας σας e-shop με την πλατφόρμα πληρωμών, ώστε να δέχεστε online πληρωμές από τους πελάτες σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

Mobile / In-app

Η υπηρεσία e-Commerce της Cardlink σας παρέχει τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου ή εφαρμογής iOS ή Android που έχετε δημιουργήσει.

Τηλεφωνικές πωλήσεις (ΜΟ/ΤΟ)

Η υπηρεσία e-Commerce της Cardlink υποστηρίζει την επιχείρηση που κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις (Mail Order / Telephone Order – [Mo/To]) και αναζητά τη βέλτιστη λύση για ασφαλείς πληρωμές με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. Επιπλέον, με τη νέα λύση “Payment Links”, η Cardlink παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό τηλεφωνικών πωλήσεων και ασφαλών eCommerce συναλλαγών.

Εισπράξεις μέσω αρχείου (mass payments)

Εφόσον η επιχείρησή σας δέχεται πληρωμές λογαριασμών ή πληρωμές με πάγια εντολή με χρήση κάρτας, σας παρέχεται η δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένου αρχείου για την εκκαθάριση συναλλαγών με κάρτες πληρωμών. Η υπηρεσία υποστηρίζει τη χρήση Tokenization, προκειμένου να μην έρχεστε σε επαφή με ευαίσθητα δεδομένα καρτών.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη σας

H Cardlink παρέχει την υπηρεσία One-click payments, η οποία επιτρέπει στους πελάτες σας να κάνουν αγορές με ένα μόνο κλικ, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί ασφαλώς στην πλατφόρμα Tokenization της Cardlink, σε προηγούμενη αγορά τους.

Προσφέρετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία για το οποίο οι πελάτες σας θέλουν να πληρώνουν κατ’ επανάληψη; Είναι ιδανικό όταν οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να καταχωρούν ξανά και ξανά τα στοιχεία πληρωμής τους για κάθε νέο προϊόν που αγοράζουν ή για κάθε μηνιαία υπηρεσία που απολαμβάνουν. H Cardlink παρέχει ολοκληρωμένη λύση, συμβατή με το πρωτόκολλο PCI/DSS, για τη χρέωση των πελατών σας, για σταθερό ή για μεταβαλλόμενο ποσό, ανεξαρτήτως χρονικού διαστήματος, αποθηκεύοντας μοναδικούς αριθμούς (tokens) αντί για στοιχεία καρτών.

Ο πελάτης σας ολοκλήρωσε την περιήγησή του στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αποφάσισε να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
Είναι βασικό ο πελάτης να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία καθ’όλη τη διάρκεια της συναλλαγής του με την επιχείρησή σας. Η Cardlink παρέχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης της σελίδας πληρωμής στο περιβάλλον της επιχείρησης, με χρήση i-Frame, ώστε ο πελάτης σας να μην αντιλαμβάνεται ότι φεύγει από το οικείο σε αυτόν περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρησή σας, αποφεύγει κάθε επαφή με στοιχεία καρτών και ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη σας.

Επιθυμείτε να δώσετε στους πελάτες σας την ευελιξία να πληρώσουν με όποιο τρόπο θέλουν; Με την πλατφόρμα e-Commerce της Cardlink, δίνετε τη δυνατότητα για πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη), με χρήση του ψηφιακού πορτοφολιού Masterpass ή ακόμα και με απευθείας χρέωση του internet banking τους, μέσω της υπηρεσίας MyBank.

Αποδεχθείτε πληρωμές με όλες τις κάρτες: Χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες VisaMasterCard, Maestro, Diners, Discover και American Express.

Η υπηρεσία e-Commerce της Cardlink υποστηρίζει πληρωμές σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Loyalty της Alpha Bank (Bonus) για συλλογή και εξαργύρωση Bonus πόντων και με τα προγράμματα Loyalty της Eurobank (Επιστροφή), για συλλογή πόντων.

Εξειδικευμένες λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας

Αύξηση των πωλήσεων ή μέγιστη ασφάλεια; Στο δίλημμα αυτό, η υπηρεσία e-Commerce της Cardlink σας δίνει την απάντηση: “Και τα δύο, με χρήση του Dynamic 3D”. Επιλέξτε εσείς τα κριτήρια που επιθυμείτε για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση του 3D Secure στις συναλλαγές σας και εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας, μειώνοντας δραστικά το φαινόμενο της εγκατάλειψης καλαθιού.

Επιλέξτε τη μέθοδο που επιθυμείτε για τη διασύνδεση με την υπηρεσία e-Commerce: Redirection στην ασφαλή σελίδα της Τράπεζας, πληρωμές χωρίς Redirection με χρήση «διάφανου» iFrame, διασύνδεση με χρήση Web Service APIs, εκμεταλλευόμενοι  δυνητικά την πρωτοποριακή μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων πληρωμής (ClientSide Encryption).

Δείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας από το online διαχειριστικό εργαλείο (AdminTool)

  • για να έχετε τον πλήρη έλεγχο, όπου κι αν βρίσκεστε και
  • να μπορείτε να εκτελείτε online όλους τους τύπους συναλλαγών (Αγορά με πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας, Προέγκριση, Μερική ή Ολική ολοκλήρωση της προέγκρισης, Μερική ή Ολική επιστροφή συναλλαγής, ακύρωση συναλλαγής κλπ)

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Με την ασφάλεια και την φερεγγυότητα των μεγαλύτερων Ελληνικών Τραπεζών

Πιστοποίηση PCI DSS

Σύστημα περιορισμού της απάτης στις συναλλαγές

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες εγγυάται την ασφάλεια και την απρόσκοπτη εκκαθάριση των συναλλαγών σας

Το σύστημα της Cardlink είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Με το εργαλείο Fraud Scoring Service της Cardlink, αποφεύγετε το ενδεχόμενο απάτης στις συναλλαγές, βάσει κανόνων που εσείς μπορείτε να ορίσετε.

Συνδεθείτε εύκολακαι γρήγορα

Είτε είστε ο εκπρόσωπος της επιχείρησης είτε είστε developer, επικοινωνήστε μαζί μας για να συνδεθείτε εύκολα και γρήγορα.

Η Cardlink σας παρέχει όλα τα εργαλεία για τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση της επιχείρησής σας με το Cardlink e-Commerce.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ