Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στην Ελλάδα

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην αγορά πληρωμών με πάνω από 290.000 POS και 19.000 e-Commerce επιχειρήσεις. Συνεργαζόμαστε και με τις 5 συστημικές Τράπεζες και αποδεχόμαστε όλους τους τύπους καρτών.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε πάνω από 2.500.000 συναλλαγές μέσα σε μία ημέρα

Επεξεργαζόμαστε με ασφάλεια και ταχύτητα πάνω από 2.500.000 συναλλαγές μέσα σε μία ημέρα, έχοντας πετύχει και 110 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ρεκόρ συναλλαγών στην ελληνική αγορά.

Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στους πελάτες μας

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και για να δίνουμε λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις καθημερινά.

Δίνουμε λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών, από το μικρό κουρείο της γειτονιάς μέχρι το μεγάλο super market της περιοχής σας.

Διαθέτουμε τις πιο σύγχρονες υποδομές

Επενδύουμε συνεχώς τόσο σε νέο εξοπλισμό για λύσεις πληρωμών όσο και σε τεχνολογικές υποδομές για την εξυπηρέτηση των συναλλαγών, ώστε να ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση και στις ανάγκες της αγοράς.

Στηριζόμαστε στον Κώδικα της Cardlink

Ο Κώδικας της Cardlink είναι η πυξίδα μας! Είναι το βιβλίο που αποτυπώνει τις αρχές, τις αξίες και την κουλτούρα που θέλουμε να έχουμε με στόχο να είμαστε η πρωτοπόρος ελληνική FinTech εταιρεία. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Κώδικα της Cardlink ως PDF εδώ.

Συνεχίζουμε έχοντας 16 χρόνια αξιοπιστίας στην αγορά πληρωμών

Με ενεργή παρουσία για πάνω από 16 έτη, έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουμε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές ακόμα και σε περιόδους αιχμής, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.