Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την GuestFlip, την εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση διαδικτυακής φήμης των ξενοδοχείων. Τώρα, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις την πρωτοποριακή web εφαρμογή Big Data και Analytics Cardlink pulse με τις δυνατότητες της GuestFlip, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των reviews των πελατών της ξενοδοχειακής μονάδας σου μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες (όπως Google, Booking, TripAdvisor κ.ά.).


Αυτό σημαίνει ότι μέσα από την εφαρμογή Cardlink pulse και του νέου GuestFlip feature θα έχεις επιπλέον την αποτύπωση της ποιότητας των υπηρεσιών σου και ένα ολοκληρωμένο Reputation Management, τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις την online παρουσία σου και την εμπειρία των πελατών σου.

Την εποχή που το διαδίκτυο είναι ο βασικότερος τρόπος αναζήτησης υπηρεσιών φιλοξενίας και οι κριτικές των πελατών σου είναι ανοιχτές προς όλους, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα εργαλείο που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να πας την επιχείρησή σου μπροστά, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες που ικανοποιούν τους πελάτες σου.

Όλα αυτά συνδυασμένα με τις αναλύσεις και τα δεδομένα του Cardlink pulse σoύ προσφέρουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη θέση της επιχείρησής σου στον κλάδο του τουρισμού.

Εμείς είμαστε εδώ για σένα, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας.