fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Μίλτος Τεντόγλου & Cardlink: Πρωταθλητισμός είναι να ξεπερνάς διαρκώς τα όρια σου

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές που δεν σημειώνουν, απλά, επιτυχίες. Είναι εκείνοι που κάνουν τα αδύνατα δυνατά και, τελικά, συνυφαίνουν το όνομά τους με την κορυφή. Ανάμεσα σε αυτούς τους ζωντανούς θρύλους της αφοσίωσης, της αυτοπειθαρχίας και του θάρρους βρίσκεται και ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο μόλις 24 ετών άλτης που έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει κορυφαίους τίτλους παγκοσμίως!

Πριν από λίγους μήνες ο μεγάλος αθλητής στίβου κατέκτησε το πρώτο του διαμάντι στον τελικό των Diamond League στη Ζυρίχη με ένα εντυπωσιακό άλμα 8,42μ, ενώ τη φετινή αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες ο Μίλτος συνεχίζει να κατακτά το ένα χρυσό μετάλλιο μετά το άλλο Ωστόσο, αυτές δεν είναι παρά οι πιο πρόσφατες σε μία σειρά εκπληκτικών επιδόσεων. Όπως δείχνουν τα στατιστικά του των τελευταίων ετών, πρόκειται άλλωστε για έναν αθλητή εξαιρετικά σταθερό αφού από τις δέκα καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του, σε κλειστό και ανοικτό στίβο, οι εννιά έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Όλες μάλιστα αφορούν άλματα άνω των 8,35μ. Την τελευταία διετία έχει, ακόμα, κατακτήσει πέντε από τους έξι τίτλους που βρέθηκαν μπροστά του!

Η επιτυχία που γνωρίζει σήμερα ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είναι αποτέλεσμα μιας τυχερής στιγμής αλλά μία πορεία που χτίζεται χρόνια τώρα. Με την Cardlink στο πλευρό του ως υπερήφανός του χορηγός, ο Μίλτος Τεντόγλου έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκους, έχει σημειώσει την καλύτερη επίδοση παγκοσμίως το 2021, το 2022 και το 2023 και με κάθε του εμφάνιση καταρρίπτει τα ατομικά του ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

Πάνω απ’ όλα όμως, έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας χάρη στην προσωπικότητά του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρέλαβε πριν από λίγες μέρες το βραβείο Ήθους στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως αναγνώριση του «αδαμάντινου» χαρακτήρα του και των αξιών που πρεσβεύει με την αθλητική του πορεία και τον τρόπο ζωής του. Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας αυθεντικός πρωταθλητής που μας θυμίζει με κάθε ευκαιρία πως κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος αν τον κυνηγήσεις με μέθοδο και πάθος.

Γι’ αυτό έχει σταθεί στο πλευρό του και η Cardlink. Πρωταθλητισμός άλλωστε δεν είναι οι νίκες. Πρωταθλητισμός είναι να δοκιμάζεις διαρκώς τα όρια σου, να ξεπερνάς τα εμπόδια και να κατακτάς νέους στόχους που, κάποιοι, κάποτε, θεωρούσαν άπιαστους. Και αυτό ακριβώς είναι που κάνουν καθημερινά ο Μίλτος Τεντόγλου και η Cardlink, ο καθένας στον δικό του στίβο.

Δείτε τον αγαπημένο μας Μίλτο Τεντόγλου στο Cardlink academy, στο video «Πώς να δουλεύεις σαν πρωταθλητής;» 🏆 εδώ.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις