fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος κύκλος του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας Business Factory της Cardlink

Δελτίο Τύπου
18 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος κύκλος του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας Business Factory της Cardlink

Πιστή στη δέσμευσή της να προωθεί την καινοτομία, η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του Business Factory, σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης χρονιάς του προγράμματος που υλοποιεί η εταιρεία με σκοπό να αναδείξει νέες επιχειρηματικές ιδέες, καθώς και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρεία συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και να επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, το Retail Innovation Hub, ένα οικοσύστημα ανοιχτής καινοτομίας, με στρατηγικό συνεργάτη το Found.ation. Μέσα από το πρόγραμμα, σκοπός είναι να αναπτυχθούν, σε συνεργασία με την Cardlink, νέα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πελάτη και την αντιμετώπιση των διαρκώς μεταβαλλόμενων προκλήσεων του λιανεμπορίου.

Στο φετινό Business Factory συμμετείχαν retail experts, startups και πάροχοι τεχνολογίας. Από τις ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, προκρίθηκαν στην τελική φάση οι εταιρείες: Fund for All, iSPACE, Keyvoto και Woli. Μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη των πρωτοποριακών ιδεών τους από την ομάδα της Cardlink, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεργασία με την Keyvoto και την iSPACE.

  • Η Keyvoto είναι μια νεοσύστατη retail tech εταιρεία, η οποία, χάρη στην καινοτόμα πλατφόρμα διαχείρισης εμπειρίας προϊόντων PXM που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα σε προμηθευτές, retailers και εξωτερικούς συνεργάτες να ενημερώνουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των προϊόντων σε διάφορα κανάλια.
  • H iSPACE, ως μια νεοφυή tech εταιρεία, μέσω των καινοτόμων VR τεχνολογιών της, παρέχει ολοκληρωμένες εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας σε οποιαδήποτε επιχείρηση διαθέτει φυσικό χώρο.

Η έμπειρη ομάδα της Cardlink βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας της εταιρείας με την Keyvoto και την iSPACE, ώστε να προκύψουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα δώσουν αξία τόσο στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου όσο και στους καταναλωτές.

Η Cardlink ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στον 2ο κύκλο, και καλεί όσες άλλες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς το Retail Innovation Hub παραμένει ανοιχτό να δεχθεί νέες ιδέες όλο το χρόνο. Ιδέες που θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα του κλάδου του retail και του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα.

 

Για την Cardlink
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.
cardlink.gr

Για την Worldline
Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline προωθεί την ανάπτυξη επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.
www.worldline.com
Διαβάστε εδώ το 2022 Integrated Report της Worldline.

Επικοινωνία
Cardlink: Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr
AΙΑ Relate: Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις