fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Media Alert: Η Cardlink και η Worldline Greece παρουσίασαν τις προηγμένες λύσεις τεχνολογίας τους στη φετινή eCommerce & Digital Marketing Expo

03 Ιουλίου 2024

Η Cardlink και η Worldline Greece παρουσίασαν τις προηγμένες λύσεις τεχνολογίας τους στη φετινή eCommerce & Digital Marketing Expo

Η Cardlink και η Worldline Greece, μέλη της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, συμμετείχαν από κοινού στη φετινή eCommerce & Digital Marketing Expo, το μεγαλύτερο συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ECDM Expo αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, στην οποία επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με προμηθευτές και συνεργάτες και να επιλέξουν τα εργαλεία και τις υπηρεσίες των εκθετών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Στο περίπτερο C4, οι επισκέπτες της έκθεσης ανακάλυψαν τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της Cardlink και της Woldline Greece, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες όλων των κλάδων του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από live demos και συναντήσεις με τις εξειδικευμένες ομάδες της Cardlink και της Worldline Greece, οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων:

  • Το Worldline All-in-One Platform, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών, για αναβάθμιση του POS της επιχείρησης σε ταμειακή μηχανή, μέσω μίας μόνο εφαρμογής. Το Worldline All-in-One Platform παρέχει επιπλέον λειτουργικότητες, ειδικά σχεδιασμένες για κλάδους όπως η εστίαση, τα ξενοδοχεία, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και το λιανικό εμπόριο, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας site και e-shop εύκολα και γρήγορα μέσα από templates, καθώς και τη δυνατότητα λήψης παραγγελιών και κράτησης ραντεβού, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχειρήσεις.
  • Το Payment Gateway, για εύκολη αποδοχή online πληρωμών με ένα click, επιτρέποντας πωλήσεις εύκολα από κάθε κανάλι.
  • Τα Payment Links, για αποδοχή πληρωμών ακόμα και χωρίς ηλεκτρονικό κατάστημα, με κάθε τρόπο, είτε με email είτε μέσω messenger ή SMS.

Παράλληλα, ήταν διαθέσιμη live και σε προνομιακές τιμές, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όλη η γκάμα των προηγμένων ασύρματων και ενσύρματων Android POS, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές διασύνδεσης με την ΑΑΔΕ.

 

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου, Commercial Director της Worldline Greece, πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα “Digital Payments to Grow your world”. Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στην καινοτομία και στις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που παρέχουν η Cardlink και η Worldline Greece για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση των δύο εταιρειών να βρίσκονται σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις στην πορεία τους προς τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

 

ΤΕΛΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ WORLDLINE
Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline ενισχύει την ανάπτυξη περισσότερων από 1 εκ. επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Worldline δημιούργησε έσοδα 4,6 δις ευρώ το 2023. www.worldline.com

ΓΙΑ ΤΗΝ CARDLINK
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.
cardlink.gr

Επικοινωνία

Ελένη Διαμαντή , τηλ. +30 211 1991742, email: eleni.diamanti@worldline.com

Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr

Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις