fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Η σειρά εκπαιδευτικών webinars της Cardlink είναι πλέον γεγονός

Δελτίο Τύπου
4 Ιουλίου 2023

Η σειρά εκπαιδευτικών webinars της Cardlink είναι πλέον γεγονός

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη σημερινή δυναμική και ταχέως εξελισσόμενη αγορά, ανακοινώνει την έναρξη ενός ανοιχτού κύκλου online webinars εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Αφορμή για τη διενέργεια των webinars αποτελούν οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες των επιχειρήσεων όπως αυτές έχουν τεθεί κατά τη διάδρασή τους με τις ομάδες της Cardlink και προσφέρονται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται ή την ύπαρξη συνεργασίας με την εταιρεία. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η μετάδοση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της Cardlink στις επιχειρήσεις προκειμένου αυτές να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του κλάδου τους.

Το πρώτο webinar, με τίτλο «Τουρισμός 3.0 | Megatrends», πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου υπό τον συντονισμό της Μαργαρίτας Ροσμαρή, Marketing & Insights Manager της Cardlink και της Αγγελικής Ντζαρή, Product Manager της Cardlink. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προκλήσεις και τους κινδύνους με τους οποίους έρχονται αντιμέτωπες οι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, για τα νέα trends στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού, για τον νέο τύπο τουρίστα και τι να περιμένουν, καθώς και για τα ψηφιακά εργαλεία και τις fintech λύσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η Μαργαρίτα Ροσμαρή δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκινήσαμε αυτόν τον κύκλο webinars και που είχαμε τόσο θερμή υποδοχή της πρωτοβουλίας από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Ξεκινήσαμε από μία τριπλέτα θεματολογίας που αφορά τον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο, και πιο συγκεκριμένα την τριπλέτα ασφάλεια πληρωμών, βιωσιμότητα και νέος τύπος τουρίστα. Θα ακολουθήσουν και άλλα webinars γύρω από θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και μάλιστα διεξάγουμε μία έρευνα για να επιλέξουμε το επόμενο θέμα. Τα webinars θα πραγματοποιούνται τόσο από στελέχη της Cardlink, experts στον τομέα τους, όσο και με τη συμμετοχή guest καλεσμένων.»

H Αγγελική Ντζαρή, Product Manager της Cardlink σημείωσε: «Είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να ακούμε τις ανησυχίες τους αλλά και να μοιραζόμαστε τη γνώση μαζί τους. Τα webinars της Cardlink δεν αποτελούν ένα συνηθισμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο, αλλά μία διαδραστική συζήτηση κατά την οποία οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με experts της αγοράς και να λάβουν απάντηση στις ερωτήσεις τους.»

Μέσα από την πρωτοβουλία δημιουργίας webinars, η Cardlink κάνει για μία ακόμα φορά πράξη τη δέσμευσή της να στέκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τους. Το πρώτο webinar είναι διαθέσιμο δωρεάν στο cardlink.gr/academy και στο YouTube κανάλι @CardlinkSA.

Για την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 290.000 POS, 25.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.
cardlink.gr

Για την Worldline

Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline προωθεί την ανάπτυξη πάνω από 1 εκατομμυρίου επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Worldline συγκέντρωσε το 2022 έσοδα ύψους 4.4 δις ευρώ.
www.worldline.com
Διαβάστε εδώ το 2022 Integrated Report της Worldline.

Επικοινωνία
Cardlink: Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr
Aia Relate: Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις