fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Με τις πιο σύγχρονες λύσεις πληρωμών για την εστίαση και τα ξενοδοχεία συμμετέχει για μια ακόμα φορά η Cardlink στην Έκθεση HORECA 2024

Δελτίο Τύπου
09 Φεβρουαρίου 2024

Με τις πιο σύγχρονες λύσεις πληρωμών για την εστίαση και τα ξενοδοχεία συμμετέχει για μια ακόμα φορά η Cardlink στην Έκθεση HORECA 2024

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, με μεγάλη χαρά θα δώσει και φέτος δυναμικό παρόν στην Έκθεση HORECA, την κορυφαία εμπορική έκθεση για τους κλάδους της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης που θα διεξαχθεί μεταξύ 09- 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo.

Στο Booth Hall 2 (περίπτερο Α33), οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να ανακαλύψουν τις πλέον καινοτόμες λύσεις πληρωμών για in-store, on-the-go και self-service συναλλαγές, σχεδιασμένες για τις ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και της εστίασης, αλλά και για κάθε επιχείρηση που δέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές στο φυσικό ή ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink θα βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να επιλέξουν τα ψηφιακά εργαλεία και τις λύσεις πληρωμών που τους ταιριάζουν και να λύσει όλες τις απορίες των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με την διασύνδεση των POS με τα ταμειακά συστήματα και την ΑΑΔΕ, καθώς και τις δυνατότητες αναβάθμισης POS μέσω του προγράμματος «Ελλάδα 2.0».

Στο περίπτερο της Cardlink θα είναι διαθέσιμα live και σε προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για την έκθεση, τα τελευταίας τεχνολογίας ασύρματα και ενσύρματα Android POS, πλήρως εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές διασύνδεσης με την ΑΑΔΕ.

Παράλληλα, σε μοναδική προσφορά θα διατίθεται και το Cardlink maitre, η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας σε app, μέσα από κινητό, tablet ή POS, που προσφέρει υπηρεσίες dine-in, take-away και delivery, με ενσωματωμένο φορολογικό μηχανισμό για έκδοση αποδείξεων.

Άλλα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα στην έκθεση:

  • το Cardlink checkout, για online πωλήσεις με ή χωρίς e-shop
  • τo Cardlink giftcard, για έκδοση και διαχείριση δωροκάρτας
  • το Cardlink one, για εύκολη κα γρήγορη αποδοχή συναλλαγών
  • το smart pos app της Worldline, για μετατροπή οποιασδήποτε Android συσκευής σε POS
  • το Live-Pay της Worldline, την εξειδικευμένη πλατφόρμα αποδοχής πληρωμών για υπηρεσίες
  • το All-in-one retail της Worldline, για πλήρη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης της εστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω μίας εφαρμογής

Με τη δέσμευση για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και καλύτερη και ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων, η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα στις συναλλαγές, 24/7 υποστήριξη από τους έμπειρους τεχνικούς συμβούλους της, αξιοπιστία και πρόσβαση σε κορυφαία τεχνογνωσία παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Cardlink στην Έκθεση HORECA 2024 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας cardlink.gr.

Για την Cardlink
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink είναι εταιρεία της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών.
cardlink.gr

Για την Worldline
Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά τις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους να επιταχύνουν το ταξίδι ανάπτυξής τους – γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, τοπική εμπειρία και εξατομικευμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους, η Worldline προωθεί την ανάπτυξη επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.
www.worldline.com
Διαβάστε εδώ το 2022 Integrated Report της Worldline.

Επικοινωνία
Cardlink: Μαργαρίτα Ροσμαρή, τηλ. +30 210 6100674, email: pr@cardlink.gr
AΙΑ Relate: Κατερίνα Κασκούτη, τηλ. +30 210 7418908, email: kaskouti@aea.gr

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις