fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Η Cardlink παρουσιάζει το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών

Η Cardlink παρουσιάζει το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών στη ΔΕΘ

Τα τεχνολογικά άλματα, που συμπαρασύρουν κάθε τομέα της κοινωνίας και της οικονομίας, αναδιαμορφώνουν διαρκώς τις ανάγκες των καταναλωτών. Νέες, εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες απαιτούνται ανά πάσα στιγμή, και μόνο εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μπορούν να γίνουν οι ηγέτες στον κόσμο του αύριο.

Στη φετινή 86η ΔΕΘ θα παρουσιαστούν στο κοινό τέτοιες τεχνολογικές λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των επιχειρήσεων, τις προετοιμάζουν για το μέλλον και συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Η Cardlink στη ΔΕΘ δίπλα στις επιχειρήσεις με σύγχρονες υπηρεσίες πληρωμών

Οι επιχειρήσεις, που αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν στο παρόν κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο, προκειμένου να προχωρήσουν στο αύριο που τώρα σχεδιάζεται, χρειάζονται δίπλα τους αξιόπιστους συνεργάτες που εξελίσσονται μαζί τους και ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Ιδιαίτερα στο κομμάτι των πληρωμών, η πανδημία έφερε σημαντικές αλλαγές στις οποίες οι επιχειρήσεις καλούνται άμεσα να προσαρμοστούν. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνει η Τράπεζα της Ελλάδος, o συνολικός αριθμός συναλλαγών με κάρτα ανήλθε σε 1,6 δισ. το 2021, από 1,1 δισ. το 2020, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση κατά 44%. Ο αριθμός των συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες ανήλθε σε 1,5 δισ. από 1 δισ. το προηγούμενο έτος, αυξημένος κατά 48%. Οι χρεωστικές κάρτες συνέχισαν να αποτελούν το κύριο υποκατάστατο των μετρητών, με ποσοστιαία συμμετοχή 92% στο συνολικό αριθμό συναλλαγών με όλα τα είδη καρτών πληρωμών, ενώη τάση αυτή συνεχίζεται και για το 2022.

 

Με τους καταναλωτές, λοιπόν, να προτιμούν ολοένα και περισσότερο τη χρήση κάρτας για τις καθημερινές τους συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, οι επιχειρήσεις χρειάζονται αξιόπιστες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την ταχύτητα των συναλλαγών για τις ίδιες, αλλά και για τους καταναλωτές.

Η Cardlink στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων προσφέροντας τέτοιες λύσεις και συνδυάζοντας τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά παροχής υπηρεσιών πληρωμών με την τεχνογνωσία της Worldline, του κορυφαίου παίχτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών. Ως μέλος της Worldline, διαθέτει πρόσβαση σε κορυφαίες τεχνολογίες, προϊόντα και διεθνείς τάσεις, ενισχύοντας ακόμα περαιτέρω, όχι μόνο τη θέση της στην Ελλάδα, αλλά και τις προσφερόμενες λύσεις στις επιχειρήσεις. Σήμερα η Cardlink λειτουργεί στη χώρα μας το μεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής συναλλαγών με πάνω από 290.000 POS, 25.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Cardlink θέτει την καινοτομία στο επίκεντρο της λειτουργίας της με στόχο να παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχει στη φετινή ΔΕΘ (Pavillion 15 – Περίπτερο 12) με όλες αυτές τις καινοτόμες λύσεις που θα φέρουν τις επιχειρήσεις στο μέλλον των πληρωμών, με live demos και την έμπειρη ομάδα της έτοιμη να βοηθήσει τους επισκέπτες της έκθεσης να επιλέξουν τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία για την επιχείρησή τους.

Τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρουσιάζει η Cardlink είναι διαθέσιμα και μέσω των Προγραμμάτων Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Τα δύο αυτά προγράμματα αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν κορυφαίες ψηφιακές λύσεις που θα αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους.

Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε επιχείρηση

Η Cardlink είναι συνώνυμο της καινοτομίας. Μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, δημιουργεί τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, προσηλωμένη στην παροχή λύσεων που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα σύγχρονα, νέας τεχνολογίας Αndroid POS, που προσφέρουν ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, αναβαθμισμένη εικόνα, αλλά και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διασύνδεσης με τα ταμειακά συστήματα που σύντομα θα είναι υποχρεωτική. Επίσης, το Cardlink store προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσειςνα αξιοποιούν διαφορετικές εφαρμογές για τις ανάγκες τους.

Επίσης, προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μιας all-in-one σχέσης μέσω του Cardlink one για αποδοχή πληρωμών με ανταγωνιστικές προμήθειες σε συνεργασία με τη Worldline Greece, αλλά και ψηφιακά εργαλεία για άλλες υπηρεσίες όπως οι εφαρμογές παραγγελιοληψίας για τις επιχειρήσεις εστίασης και diy δημιουργίας e-shop.

Με στόχο να εξελίσσεται διαρκώς, η Cardlink έχει επίσης δημιουργήσει το Retail Innovation Hub, ένα πρόγραμμα ανοιχτής καινοτομίας μέσω του οποίου παρέχει ουσιαστικές και καινοτόμες λύσεις για το λιανεμπόριο. Με στρατηγικό συνεργάτη το Found.ation, το νέο εγχείρημα του προγράμματος είναι το Business Factory, μια ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας για όσους έχουν αναπτύξει ήδη ένα προϊόν και ψάχνουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να το δουν να εξελίσσεται ή έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι θα δώσει λύση στις ανάγκες του κλάδου του Retail. Στο περίπτερο της Cardlink στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Έκθεση Beyond, όπου η εταιρεία θα έχει επίσης παρουσία (29.09-01.10.22), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και για το πρόγραμμα αυτό.

Η φετινή, 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει, το ρεκόρ επισκεπτών του 2019 με την τεχνολογία να είναι ο αδιαμφησβήτητος πρωταγωνιστής. Η εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink θα είναι εκεί, έτοιμη να ενημερώσει άμεσα κάθε επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για τεχνολογικά προηγμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις πληρωμών, που θα συμβάλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη της επιχείρησής του, φέρνοντάς την ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.

Μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή της Cardlink στην 86η ΔΕΘ εδώ.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο CNN.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις