fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Η Marks & Spencer αναβαθμίζει την εμπειρία πελάτη στα καταστήματα του δικτύου της χάρη στα νέα Android POS A80 4G της Cardlink

Marks & SpencerΗ Πρόκληση

Ο βρετανικός πολυεθνικός Όμιλος Marks & Spencer διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες καταναλωτές για να προμηθευτούν ποιοτικά ρούχα, είδη σπιτιού και τρόφιμα.

Mε επιθυμία τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και σταθερή προσήλωση στην καινοτομία, η Marks & Spencer θέλησε να εκσυγχρονίσει τον στόλο των τερματικών της με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας πελάτη μέσω της αύξησης της ταχύτητας των συναλλαγών, της ενίσχυσης της ασφάλειας και της σταθερής συνδεσιμότητας στα ταμεία των καταστημάτων της.

Επιπλέον, η αναβάθμιση των τερματικών έπρεπε να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να διακοπεί η λειτουργία των καταστημάτων, ενώ ο σχεδιασμός τους θα έπρεπε να αναδεικνύει καινοτομία και υψηλή αισθητική.

 

 

Η Λύση

 

A80.118

Σε συνεργασία με την έμπειρη συμβουλευτική ομάδα της Cardlink, η Marks & Spencer επέλεξε να αναβαθμίσει τον στόλο τερματικών της με τα νέα Android POS A80 4G.

Με εργονομικό σχεδιασμό και μοντέρνο design, το ενσύρματο A80 χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο POS στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ταμείο. Το συγκεκριμένο τερματικό διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό Android, δέχεται όλους τους τρόπους πληρωμής, ενώ χάρη στον αξιόπιστο 4-πύρινο επεξεργαστή Cortex-A53 προσφέρει υψηλές ταχύτητες συναλλαγών και αξεπέραστη ασφάλεια. Ταυτόχρονα, παρέχει σταθερή συνδεσιμότητα δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet είτε με Ethernet και Wifi είτε με κάρτα SIM (συνδεόμενο απευθείας στο δίκτυο 4G), εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη στο ταμείο. Επιπλέον, το Α80 Android POS έχει ενσωματωμένη κάμερα για την ανάγνωση γραμμικών barcodes και QR codes και θερμικό εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας για τη γρήγορη έκδοση αποδείξεων. Παράλληλα, το τερματικό συνδέεται με το Cardlink store δίνοντας στη Marks & Spencer πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών, όπως η κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών Cardlink POSsible και αλλά και εφαρμογές τρίτων: tax free, loyalty κ.ά.

Μαζί με τα Android POS A80 4G, η Cardlink εξόπλισε τα ταμεία στα καταστήματα Marks & Spencer με PIN Pad, την εύχρηστη περιφερειακή συσκευή που συνδέεται με το POS και τοποθετείται στην πλευρά του πελάτη για να μπορεί να περάσει ανέπαφα την κάρτα του και να καταχωρήσει με ασφάλεια το PIN. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνονται οι εργαζόμενοι στο ταμείο ενώ προσφέρεται καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ασφάλειας και ταχύτητας κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών των καταναλωτών.

 

 

Η Υλοποίηση

 

Marks & Spencer

Η αντικατάσταση των παλαιότερης τεχνολογίας τερματικών με σύγχρονα Android A80 4G POS και pin pad υλοποιήθηκε από την Cardlink σε καταστήματα της Marks & Spencer εντός ενός διαστήματος τριών μηνών. Η εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού στα 29 σημεία πώλησης της εταιρείας σε όλη τη χώρα έγινε σταδιακά και ομαλά, χωρίς να επηρεάζεται η βέλτιστη λειτουργία των ταμείων των καταστημάτων. Χάρη στο διαισθητικό UI των POS, δεν χρειάστηκε ειδική εκπαίδευση και οι εργαζόμενοι ήταν σε θέση να αξιοποιήσουν τα νέα τερματικά στην εξυπηρέτηση των πελατών από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Cardlink στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες που τους δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές με ασφάλεια και ταχύτητα και να αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών τους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων της εταιρείας στέκεται στο πλευρό τους ως αξιόπιστος συνεργάτης για να τις καθοδηγήσει ώστε να βρουν τη λύση πληρωμών που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους και να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό τους.

 

Τα Οφέλη

 

icon

Αναβάθμιση της εμπειρίας πελάτη:

  • Βελτίωση του χρόνου εξυπηρέτησης στο ταμείο
  • Εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις ανεξαρτήτως συνθηκών συνδεσιμότητας
 

icon

Εικόνα καινοτομίας:

Αναβάθμιση του προφίλ καινοτομίας της εταιρείας

 

icon

Ασφαλείς συναλλαγές:

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις