fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Αγορά χρόνου στάθμευσης στην πόλη των Τρικάλων μέσω των Android POS της Cardlink

Screens NovovilleΗ Πρόκληση

Ο Δήμος Τρικκαίων που πάντα πρωτοπορεί με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης των Τρικάλων, δημιούργησε σε συνεργασία με την “Αστική Ανάπτυξη” Τρικάλων Α.Ε. και τη Novoville ένα νέο, ψηφιοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για τη διευκόλυνση των δημοτών και επισκεπτών. Με σύνθημα “Παρκάρω & Volt-άρω”, αποτελεί το 1ο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ελλάδα με άμεση ανταποδοτικότητα των εσόδων προς οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά για την επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος.

Στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης έχει κανείς πρόσβαση μέσω του mobile app της Novoville για κινητές συσκευές με λογισμικό Android και iOS. Αν όμως κάποιος δε διαθέτει smartphone ή δεν έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή, πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το σύστημα;

Έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη να ενσωματωθούν στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης οι τοπικές επιχειρήσεις των Τρικάλων (περίπτερα, mini market, κλπ.) ως φυσικά σημεία πώλησης χρόνου στάθμευσης.

 

Η Λύση

 

A920Pro.129Τα Android POS της Cardlink, με τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρουν, έδωσαν τη λύση ώστε να είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου στάθμευσης χωρίς ο οδηγός να απαιτείται να μπει στην εφαρμογή, αλλά μεταβαίνοντας απλά στο πλησιέστερο περίπτερο ή mini market που διαθέτει Cardlink POS! Πώς έγινε αυτό;

Στο application store των  Android POS της Cardlink μπορούν να φιλοξενηθούν αμέτρητες εφαρμογές όπως και η ειδική εφαρμογή της Novoville, Novoville Pay. Έτσι, στους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο σύστημα στάθμευσης στα Τρίκαλα εγκαταστάθηκε στο Cardlink POS τους η εφαρμογή της Novoville και απέκτησαν τη δυνατότητα να αγοράζουν χρόνο στάθμευσης σε τιμή χονδρικής μέσα από το ατομικό τους «Πορτοφόλι».  Στη συνέχεια μέσα από την ίδια εφαρμογή έχουν τη δυνατότητα να πωλούν σε τιμή λιανικής, εκδίδοντας εισιτήρια στάθμευσης,  ανάλογα με το χρόνο που επιθυμεί ο κάθε οδηγός. Το κεντρικό σύστημα διαχείρισης της ελεγχόμενης στάθμευσης και δημοτικής αστυνομίας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για κάθε συναλλαγή.

Οι οδηγοί χρειάζεται απλά να αναζητήσουν την επιχείρηση που φέρει το ειδικό σήμα «Σημείο Πώλησης Εισιτηρίων» του Δήμου Τρικκαίων και να αγοράσουν τον επιθυμητό χρόνο στάθμευσης παρέχοντας μόνο τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον επιθυμητό χρόνο στάθμευσης.

Στην εφαρμογή ενσωματώθηκαν, επίσης, οι ανάλογες ρυθμίσεις σχετικά με τις μέρες και ώρες που η στάθμευση είναι δωρεάν, έτσι ώστε ο χρήστης του POS να ενημερώνεται με σχετικό μήνυμα για να αποφεύγεται η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης τις συγκεκριμένες ώρες.

 

Η Υλοποίηση

 

trikala novovilleΗ ομάδα της Cardlink διέθεσε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και υποστήριξη στη Novoville για την ανάπτυξη της ειδικής  εφαρμογής για τα POS στο Δήμο Τρικκαίων. Μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες, η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη και εγκαταστάθηκε αυτόματα στα Cardlink Android POS των καταστημάτων, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν εκείνοι κάποια ενέργεια. Στο σύστημα έχουν ενταχθεί ήδη 16 επιχειρήσεις σε όλη την ενιαία ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης της πόλης των Τρικάλων, ενώ υπάρχουν σχέδια για μελλοντική επέκταση σε περισσότερες επιχειρήσεις.

Η Cardlink, παρούσα σε κάθε λύση καινοτομίας, προσφέρει στις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους τη δυνατότητα συμμετοχής στη νέα εποχή ψηφιακών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους συνεργάτη, από app developers & owners, όπως η Novoville, έως και διοικητικούς φορείς, Δήμους κλπ., ξεκλειδώνοντας όλες τις αναγκαίες λύσεις στο κομμάτι πληρωμών.

 

Τα Οφέλη

icon

Ο Δήμος βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών και επισκεπτών της πόλης

icon

Αύξηση της επισκεψιμότητας στις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε σύγχρονες, ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες

icon

Καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών που μπορούν να επιλέξουν τρόπο πληρωμής (μετρητά, κάρτα, κλπ.)

icon

Η Novoville, app developer και owner, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιοποιημένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις