Δελτία Τύπου

15 χρόνια Cardlink

Η Cardlink γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια. Με κύριο στόχο να συμβάλλει συνεχώς στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, φέρνει το αύριο στις πληρωμές σήμερα, βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

0 Σχόλια1 Λεπτό

H Cardlink συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί για την Cardlink μια ευκαιρία να επιβραβεύσει τους πελάτες της και να τους προσφέρει μια θετική εμπειρία, ένα χαμόγελο, στο πλαίσιο της συνεχούς της προσπάθειας να είναι δίπλα στις επιχειρήσεις με τεχνολογία νέας γενιάς και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

0 Σχόλια1 Λεπτό

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens!

Η Cardlink συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, που ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Cardlink Apollo: Η νέα Self-Service πλατφόρμα για επιχειρήσεις από την Cardlink.

Το Cardlink Apollo, η νέα Self-Service ηλεκτρονική πλατφόρμα, δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Cardlink δουλεύει για να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis».

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Η Cardlink είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με το PCI Security Standards Council παγκοσμίως.

Η Cardlink είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με το PCI Security Standards Council για να συμβάλλει στην προστασία των δεδομένων πληρωμών παγκοσμίως.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

H Cardlink συμμετέχει ενεργά στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου!

0 Σχόλια1 Λεπτό

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρετήσης Πελατών

H Cardlink συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

0 Σχόλια1 Λεπτό

Taste of Athens

Η Cardlink συμμετέχει στο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Tokenization

Η Cardlink πρωτοπορεί και πάλι εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή πληρωμών.

0 Σχόλια1 Λεπτό