Δελτία Τύπου

Η Cardlink στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου

Η Cardlink επιλέγει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε ανθρώπους ξεχωριστούς, που μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους εμπνέουν, αποτελούν πρότυπο και ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες της. Έτσι το 2020, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, η Cardlink θα βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα αθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου.

1 Σχόλιο1 Λεπτό

Mε λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας φέτος η Cardlink στη HORECA!

Η Cardlink συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση HORECA, το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Βραβεύτηκαν οι νικητές του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis» από την Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Tην Τετάρτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ο τελικός του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”, μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

0 Σχόλια1 Λεπτό

15 χρόνια Cardlink

Η Cardlink γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια. Με κύριο στόχο να συμβάλλει συνεχώς στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, φέρνει το αύριο στις πληρωμές σήμερα, βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

0 Σχόλια1 Λεπτό

H Cardlink συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί για την Cardlink μια ευκαιρία να επιβραβεύσει τους πελάτες της και να τους προσφέρει μια θετική εμπειρία, ένα χαμόγελο, στο πλαίσιο της συνεχούς της προσπάθειας να είναι δίπλα στις επιχειρήσεις με τεχνολογία νέας γενιάς και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

0 Σχόλια1 Λεπτό

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens!

Η Cardlink συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, που ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Cardlink Apollo: Η νέα Self-Service πλατφόρμα για επιχειρήσεις από την Cardlink.

Το Cardlink Apollo, η νέα Self-Service ηλεκτρονική πλατφόρμα, δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Cardlink δουλεύει για να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis».

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Η Cardlink είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με το PCI Security Standards Council παγκοσμίως.

Η Cardlink είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με το PCI Security Standards Council για να συμβάλλει στην προστασία των δεδομένων πληρωμών παγκοσμίως.

0 Σχόλια1 Λεπτό

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

H Cardlink συμμετέχει ενεργά στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου!

0 Σχόλια1 Λεπτό