Η Cardlink στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου

Η Cardlink επιλέγει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε ανθρώπους ξεχωριστούς, που μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους εμπνέουν, αποτελούν πρότυπο και ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες της. Έτσι το 2020, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, θα βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου.


Η Cardlink δουλεύει για σένα και στη HORECA!

Η Cardlink συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση HORECA, το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα. Η έκθεση θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στο Metropolitan Expo για 4 μέρες, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Η Cardlink θα βρίσκεται στο περίπτερο Β36/Hall 3 με ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ και εστιατόρια, αλλά και γενικότερα για κάθε είδους επιχείρηση που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές πληρωμές είτε στα φυσικά είτε στα online καταστήματα.


Οι νικητές του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis»!

Tην Τετάρτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ο τελικός του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”, μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Συνέντευξη της Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager της Cardlink, στο adbusiness

Δεκαπέντε χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, με σκοπό να βελτιώνουμε διαρκώς τόσο τη δική τους εμπειρία, όσο και των πελατών τους., λέει η Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager, Cardlink στη συνέντευξή της στο adbusiness Ιανουαρίου


Εθελοντική αιμοδοσία για το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2019, 20 συνάδελφοι επέλεξαν να χαρίσουν ζωή, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να ενισχύσουν το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.


Υποστηρικτές του υπέρτατου ορειβατικού project 7 Summits!

Στηρίζουμε και φέτος με περηφάνεια και ενθουσιασμό την Χριστίνα Φλαμπούρη στην προσπάθεια εκπλήρωσης του υπέρτατου ορειβατικού project 7 Summits!


15 χρόνια τώρα η Cardlink δουλεύει για σένα!

15 χρόνια τώρα στην Cardlink δουλεύουμε για να βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις απλοποιώντας την καθημερινότητά τους, ώστε να μπορούν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Τη δουλειά τους. Για να εξυπηρετούν, να δημιουργούν και να ξεχωρίζουν!


Νέα συνεργασία Cardlink με την ACS στην υπηρεσία “Card on delivery“

Τώρα η αντικαταβολή είναι πιο βολική από ποτέ! Με τη νέα υπηρεσία ACS Card on delivery, μπορεί κανείς να πληρώσει τις ηλεκτρονικές του αγορές με τη κάρτα του ακριβώς τη στιγμή που τις παραλαμβάνει! Εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του συστήματος πληρωμών της Cardlink.


Μεγάλος Διαγωνισμός Cardlink 500: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Ο διαγωνισμός Cardlink 500 για μια ακόμα χρονιά ενθουσίασε, με εκατοντάδες συμμετοχές! Σας ευχαριστούμε όλους που γιορτάσατε μαζί μας την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.
Ποιοι είναι οι 10 τυχεροί νικητές που κέρδισαν μία επιταγή αξίας €500;


Μεγάλος Διαγωνισμός Cardlink 500

Γιορτάζουμε και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με  το  διαγωνισμό, Cardlink 500! Από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2019, δέκα τυχεροί  συνεργάτες μας θα κερδίσουν από μία επιταγή αξίας €500!


Η Cardlink για 2η χρονιά στο Taste of Athens!

Η Cardlink υποστηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση του Taste of Athens προσφέροντας τεχνολογία αιχμής για την πραγματοποίηση όλων των πληρωμών κατά τη διάρκεια του cashless τετραημέρου.


Σε εξέλιξη τo Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis». Οι ομάδες που θα δούμε στον τελικό της δεύτερης φάσης.

Οι 8 ομάδες που ξεχώρισαν, προχώρησαν στη 2η φάση του προγράμματος και έλαβαν συμβουλευτική καθοδήγηση και εξειδικευμένο feedback από τους business experts της Cardlink στα “Pivoting Workshops” που πραγματοποιήθηκαν.


Η «Cardlink δουλεύει για σένα»!

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα μας καμπάνια η οποία επικοινωνεί το καινούριο brand promise της Cardlink: είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και δουλεύουμε για να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.


Η σημαία της Cardlink στην κορυφή του Everest

Ενθουσιασμός, συγκίνηση, περηφάνεια να βλέπουμε την Vanessa Archontidou και την Christina Flampouri να μας κοιτάζουν από την κορυφή του κόσμου, έχοντας εκπληρώσει τον πιο ψηλό τους στόχο!


Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”.

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της Cardlink, Γιώργου Δρυμιώτη, στο techpress.gr

Ο επικεφαλής της Cardlink, Γιώργος Δρυμιώτης, μας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν οι οικονομικές μας συναλλαγές με τη βοήθεια των ψηφιακών υπηρεσιών.


Ομιλία του Μάκη Μαλιώρη στο Διεθνές Συνέδριο InnovationID 2019

O Μάκης Μαλλιώρης, Enterprise Architecture & Governance Manager της Cardlink, συμμετείχε στις 7 Μαΐου 2019 στο φετινό Διεθνές Συνέδριο InnovationID 2019 στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασε την εξέλιξη της Cardlink από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα και την πορεία της προς τη digital εποχή μέσα από νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.


Ομιλία της Βιβής Χωριανοπούλου στο 5o συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Στις 27 Μαρτίου 2019 η Βιβή Χωριανοπούλου, Customer Experience Director της Cardlink, μίλησε στα πλαίσια του συνεδρίου για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών στον OTE Academy για τον καλύτερο τρόπο να διατηρήσεις έναν υπάρχοντα πελάτη, το feedback.


Ομιλία του Αντίγονου Παπαδόπουλου στο 6th Digital Banking Forum

Στις 21 Μαρτίου 2019 ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, μίλησε στο 6th Digital Banking Forum στο Divani Caravel για τα νέα δεδομένα στην αγορά πληρωμών στην Ελλάδα.


Συνέντευξη της Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager της Cardlink, στο Marketing Week

Το Μέσο δεν είναι πια μόνο Μέσο διαφήμισης, αλλά μέρος του ίδιου του προϊόντος, λέει η Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager, Cardlink στη συνέντευξή της στη στήλη «Marketing … rules!» στο MarketingWeek


Συνέντευξη Γιώργου Δρυμιώτη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Cardlink, στο Euro2day.gr για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cardlink Γιώργος Δρυμιώτης παρουσιάζει και αναλύει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, το μέλλον των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τις νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που μπορούν να προσφερθούν στις επιχειρήσεις.


Η Cardlink υλοποίησε έργο εγκατάστασης POS στα parking των The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos

Μια νέα εμπειρία έχουν οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, με το έργο εγκατάστασης POS που υλοποίησε η Cardlink, προσφέροντας υπηρεσίες πληρωμής με κάρτα και δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στα αυτόματα συστήματα πληρωμών στους χώρους στάθμευσης.


Το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο γιορτάζει και εμείς γιορτάζουμε μαζί του!

Το διάστημα από 4-11 Μαρτίου, προσφέρουμε 3μηνη δωρεάν χρήση* της πλατφόρμας Cardlink e-commerce, της πλέον σύγχρονης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου που αποτελεί ταυτόχρονα και την πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες ενός e-shop.


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο CNN Greece

Στόχος της Cardlink είναι να προσφέρει μία διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών που θα δίνει αξία στις επιχειρήσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση άδειας για τη λειτουργία Ιδρύματος Πληρωμών, διαδικασία που εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού.


Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η Συνέντευξη Τύπου του 7 Summits Project

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του 7 Summits Project, στο Anglais στην Αθήνα όπου η Marketing Manager της Cardlink Χάρις Μαρκάκη και η Customer Experience Director της Cardlink, Βιβή Χωριανοπούλου παρευρέθηκαν για να μας εκπροσωπήσουν.


“Με οδηγό την τεχνολογία και τους ανθρώπους µας!”, Γιώργος Δρυμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 από την Alpha Bank και τη Eurobank µε στόχο τη δηµιουργία ενός κοινού δικτύου τερµατικών POS που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα.


Δυο Ελληνίδες θα κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου με τη σημαία της Cardlink

Η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη έχουν βάλει στόχο να γίνουν οι πρώτες Ελληνίδες που θα κατακτήσουν ως ορειβάτισσες τις επτά υψηλότερες κορυφές του κόσμου.


Εκπληρώσαμε την Make a Wish ευχή του Παναγιώτη να γνωρίσει από κοντά τους Unboxholics και αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία!

Ο Παναγιώτης περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί η ευχή του…


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο Bankers Review

Μία ηγέτιδα ελληνική εταιρεία Fintech που όλοι γνωρίζουμε στην καθημερινότητά μας H Cardlink αποτελεί μία εμφατική εταιρεία “νέας τεχνολογίας” που λόγω των ευρύτερων οικονομικών συνθηκών και των τραπεζικών εξελίξεων


Edgar, Dunn & Company interview with George Drimiotis, CEO of Cardlink

EDC’s Volker Schloenvoigt caught up with George Drimiotis, the CEO of Cardlink, the largest Network Service Provider in Greece. Cardlink operates more than 260,000 devices providing fast and secure services to merchants and consumers in their day to day payment transactions.


Tαχύτερη & απλούστερη διέλευση διοδίων στην Ολυμπία Οδό!

Η πληρωμή διοδίων με ταχύτητα και άνεση είναι πλέον διαθέσιμη στους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στον άξονα της Ολυμπίας Οδού. Η Cardlink και η Ολυμπία Οδός ανέπτυξαν από κοινού μία λύση για την αποδοχή καρτών με ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο


Νέα εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών στους χώρους στάθμευσης Golden Hall, The Mall Athens & Mediterranean Cosmos!

Η Cardlink σε συνεργασία με τη Lamda Development προσφέρει υπηρεσίες πληρωμής με κάρτα και δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών


Γιορτάσαμε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με πολλά χαμόγελα…

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πέρασε με πολλές εκπλήξεις και χαμόγελα! Πελάτες και συνεργάτες επισκέφθηκαν τα γραφεία μας σε εορταστική διάθεση προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την Cardlink και όλους όσοι συμμετέχουν στην Ομάδα Εξυπηρέτησης Cardlink.


Το πιο σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου ήρθε και στην Αθήνα…

Το “Taste of Athens” αποτελεί το πιο μεγάλο και σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο και έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο -μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Ντουμπάι- ήρθε επιτέλους στην Αθήνα!


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο CNN

Μιλώντας στο CNN Greece ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink ανέφερε πως το 2017 το πλήθος των συναλλαγών με κάρτες ανήλθε στα 500 εκατομμύρια συναλλαγές, όταν το 2015 ήταν στα 140 εκατομμύρια συναλλαγές...


Η Cardlink στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου

Η Cardlink επιλέγει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε ανθρώπους ξεχωριστούς, που μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά τους εμπνέουν, αποτελούν πρότυπο και ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες της. Έτσι το 2020, χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων, θα βρίσκεται στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου.


Η Cardlink δουλεύει για σένα και στη HORECA!

Η Cardlink συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση HORECA, το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα. Η έκθεση θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στο Metropolitan Expo για 4 μέρες, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Η Cardlink θα βρίσκεται στο περίπτερο Β36/Hall 3 με ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ και εστιατόρια, αλλά και γενικότερα για κάθε είδους επιχείρηση που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές πληρωμές είτε στα φυσικά είτε στα online καταστήματα.


Οι νικητές του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis»!

Tην Τετάρτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ο τελικός του προγράμματος Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”, μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Συνέντευξη της Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager της Cardlink, στο adbusiness

Δεκαπέντε χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, με σκοπό να βελτιώνουμε διαρκώς τόσο τη δική τους εμπειρία, όσο και των πελατών τους., λέει η Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager, Cardlink στη συνέντευξή της στο adbusiness Ιανουαρίου


Εθελοντική αιμοδοσία για το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2019, 20 συνάδελφοι επέλεξαν να χαρίσουν ζωή, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να ενισχύσουν το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.


Υποστηρικτές του υπέρτατου ορειβατικού project 7 Summits!

Στηρίζουμε και φέτος με περηφάνεια και ενθουσιασμό την Χριστίνα Φλαμπούρη στην προσπάθεια εκπλήρωσης του υπέρτατου ορειβατικού project 7 Summits!


15 χρόνια τώρα η Cardlink δουλεύει για σένα!

15 χρόνια τώρα στην Cardlink δουλεύουμε για να βρισκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις απλοποιώντας την καθημερινότητά τους, ώστε να μπορούν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Τη δουλειά τους. Για να εξυπηρετούν, να δημιουργούν και να ξεχωρίζουν!


Νέα συνεργασία Cardlink με την ACS στην υπηρεσία “Card on delivery“

Τώρα η αντικαταβολή είναι πιο βολική από ποτέ! Με τη νέα υπηρεσία ACS Card on delivery, μπορεί κανείς να πληρώσει τις ηλεκτρονικές του αγορές με τη κάρτα του ακριβώς τη στιγμή που τις παραλαμβάνει! Εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια του συστήματος πληρωμών της Cardlink.


Μεγάλος Διαγωνισμός Cardlink 500: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Ο διαγωνισμός Cardlink 500 για μια ακόμα χρονιά ενθουσίασε, με εκατοντάδες συμμετοχές! Σας ευχαριστούμε όλους που γιορτάσατε μαζί μας την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.
Ποιοι είναι οι 10 τυχεροί νικητές που κέρδισαν μία επιταγή αξίας €500;


Μεγάλος Διαγωνισμός Cardlink 500

Γιορτάζουμε και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με  το  διαγωνισμό, Cardlink 500! Από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2019, δέκα τυχεροί  συνεργάτες μας θα κερδίσουν από μία επιταγή αξίας €500!


Cardlink supports Taste of Athens 2019

Η Cardlink για 2η χρονιά στο Taste of Athens!

Η Cardlink υποστηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση του Taste of Athens προσφέροντας τεχνολογία αιχμής για την πραγματοποίηση όλων των πληρωμών κατά τη διάρκεια του cashless τετραημέρου.


Σε εξέλιξη τo Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis». Οι ομάδες που θα δούμε στον τελικό της δεύτερης φάσης.

Οι 8 ομάδες που ξεχώρισαν, προχώρησαν στη 2η φάση του προγράμματος και έλαβαν συμβουλευτική καθοδήγηση και εξειδικευμένο feedback από τους business experts της Cardlink στα “Pivoting Workshops” που πραγματοποιήθηκαν.


Η «Cardlink δουλεύει για σένα»!

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα μας καμπάνια η οποία επικοινωνεί το καινούριο brand promise της Cardlink: είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και δουλεύουμε για να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.


Η σημαία της Cardlink στην κορυφή του Everest

Ενθουσιασμός, συγκίνηση, περηφάνεια να βλέπουμε την Vanessa Archontidou και την Christina Flampouri να μας κοιτάζουν από την κορυφή του κόσμου, έχοντας εκπληρώσει τον πιο ψηλό τους στόχο!


Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας “emphasis”.

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της Cardlink, Γιώργου Δρυμιώτη, στο techpress.gr

Ο επικεφαλής της Cardlink, Γιώργος Δρυμιώτης, μας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν οι οικονομικές μας συναλλαγές με τη βοήθεια των ψηφιακών υπηρεσιών.


Ομιλία του Μάκη Μαλιώρη στο Διεθνές Συνέδριο InnovationID 2019

O Μάκης Μαλλιώρης, Enterprise Architecture & Governance Manager της Cardlink, συμμετείχε στις 7 Μαΐου 2019 στο φετινό Διεθνές Συνέδριο InnovationID 2019 στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασε την εξέλιξη της Cardlink από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα και την πορεία της προς τη digital εποχή μέσα από νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.


Ομιλία της Βιβής Χωριανοπούλου στο 5o συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Στις 27 Μαρτίου 2019 η Βιβή Χωριανοπούλου, Customer Experience Director της Cardlink, μίλησε στα πλαίσια του συνεδρίου για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών στον OTE Academy για τον καλύτερο τρόπο να διατηρήσεις έναν υπάρχοντα πελάτη, το feedback.


Ομιλία του Αντίγονου Παπαδόπουλου στο 6th Digital Banking Forum

Στις 21 Μαρτίου 2019 ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, μίλησε στο 6th Digital Banking Forum στο Divani Caravel για τα νέα δεδομένα στην αγορά πληρωμών στην Ελλάδα.


Συνέντευξη της Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager της Cardlink, στο Marketing Week

Το Μέσο δεν είναι πια μόνο Μέσο διαφήμισης, αλλά μέρος του ίδιου του προϊόντος, λέει η Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager, Cardlink στη συνέντευξή της στη στήλη «Marketing … rules!» στο MarketingWeek


Συνέντευξη Γιώργου Δρυμιώτη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Cardlink, στο Euro2day.gr για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cardlink Γιώργος Δρυμιώτης παρουσιάζει και αναλύει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, το μέλλον των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τις νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που μπορούν να προσφερθούν στις επιχειρήσεις.


Η Cardlink υλοποίησε έργο εγκατάστασης POS στα parking των The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos

Μια νέα εμπειρία έχουν οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, με το έργο εγκατάστασης POS που υλοποίησε η Cardlink, προσφέροντας υπηρεσίες πληρωμής με κάρτα και δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στα αυτόματα συστήματα πληρωμών στους χώρους στάθμευσης.


Το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο γιορτάζει και εμείς γιορτάζουμε μαζί του!

Το διάστημα από 4-11 Μαρτίου, προσφέρουμε 3μηνη δωρεάν χρήση* της πλατφόρμας Cardlink e-commerce, της πλέον σύγχρονης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου που αποτελεί ταυτόχρονα και την πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες ενός e-shop.


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο CNN Greece

Στόχος της Cardlink είναι να προσφέρει μία διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών που θα δίνει αξία στις επιχειρήσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση άδειας για τη λειτουργία Ιδρύματος Πληρωμών, διαδικασία που εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού.


Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η Συνέντευξη Τύπου του 7 Summits Project

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του 7 Summits Project, στο Anglais στην Αθήνα όπου η Marketing Manager της Cardlink Χάρις Μαρκάκη και η Customer Experience Director της Cardlink, Βιβή Χωριανοπούλου παρευρέθηκαν για να μας εκπροσωπήσουν.


“Με οδηγό την τεχνολογία και τους ανθρώπους µας!”, Γιώργος Δρυμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 από την Alpha Bank και τη Eurobank µε στόχο τη δηµιουργία ενός κοινού δικτύου τερµατικών POS που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα.


Δυο Ελληνίδες θα κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου με τη σημαία της Cardlink

Η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη έχουν βάλει στόχο να γίνουν οι πρώτες Ελληνίδες που θα κατακτήσουν ως ορειβάτισσες τις επτά υψηλότερες κορυφές του κόσμου.


Εκπληρώσαμε την Make a Wish ευχή του Παναγιώτη να γνωρίσει από κοντά τους Unboxholics και αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία!

Ο Παναγιώτης περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί η ευχή του…


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο Bankers Review

Μία ηγέτιδα ελληνική εταιρεία Fintech που όλοι γνωρίζουμε στην καθημερινότητά μας H Cardlink αποτελεί μία εμφατική εταιρεία “νέας τεχνολογίας” που λόγω των ευρύτερων οικονομικών συνθηκών και των τραπεζικών εξελίξεων


Edgar, Dunn & Company interview with George Drimiotis, CEO of Cardlink

EDC’s Volker Schloenvoigt caught up with George Drimiotis, the CEO of Cardlink, the largest Network Service Provider in Greece. Cardlink operates more than 260,000 devices providing fast and secure services to merchants and consumers in their day to day payment transactions.


Tαχύτερη & απλούστερη διέλευση διοδίων στην Ολυμπία Οδό!

Η πληρωμή διοδίων με ταχύτητα και άνεση είναι πλέον διαθέσιμη στους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στον άξονα της Ολυμπίας Οδού. Η Cardlink και η Ολυμπία Οδός ανέπτυξαν από κοινού μία λύση για την αποδοχή καρτών με ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο


Νέα εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών στους χώρους στάθμευσης Golden Hall, The Mall Athens & Mediterranean Cosmos!

Η Cardlink σε συνεργασία με τη Lamda Development προσφέρει υπηρεσίες πληρωμής με κάρτα και δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών


Γιορτάσαμε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με πολλά χαμόγελα…

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πέρασε με πολλές εκπλήξεις και χαμόγελα! Πελάτες και συνεργάτες επισκέφθηκαν τα γραφεία μας σε εορταστική διάθεση προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την Cardlink και όλους όσοι συμμετέχουν στην Ομάδα Εξυπηρέτησης Cardlink.


Το πιο σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου ήρθε και στην Αθήνα…

Το “Taste of Athens” αποτελεί το πιο μεγάλο και σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο και έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο -μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Ντουμπάι- ήρθε επιτέλους στην Αθήνα!


Συνέντευξη του Αντίγονου Παπαδόπουλου, Εμπορικού Διευθυντή της Cardlink στο CNN

Μιλώντας στο CNN Greece ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink ανέφερε πως το 2017 το πλήθος των συναλλαγών με κάρτες ανήλθε στα 500 εκατομμύρια συναλλαγές, όταν το 2015 ήταν στα 140 εκατομμύρια συναλλαγές...