fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Self-service πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια με τα ΙΜ30 POS της Cardlink στο 1ο ρομποτικό micro-market

Η Πρόκληση
Η εταιρεία i-mall Micro Market δημιούργησε στη Νέα Σμύρνη το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης που λειτουργεί 24/7/365, πλήρως αυτόνομα. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται διαδραστικά εντός του καταστήματος μέσω οθόνης αφής ή mobile app με χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Η απουσία προσωπικού εντός του καταστήματος δημιούργησε την ανάγκη για την εγκατάσταση ενός συστήματος πληρωμών που θα επιτρέπει τη διενέργεια συναλλαγών χωρίς μετρητά, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια, τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους καταναλωτές.

Η Λύση
Η ομάδα της Cardlink σχεδίασε μια λύση που καλύπτει τις ανάγκες του καινοτόμου καταστήματος της i-mall Micro Market. Σε επίπεδο hardware επιλέχθηκε η συσκευή Android POS ΙΜ30, η οποία τοποθετήθηκε πάνω στους αυτόματους πωλητές του καταστήματος. Ο πελάτης επιλέγει το προϊόν που θέλει και διεκπεραιώνει τη συναλλαγή του μέσω του POS πληρώνοντας με κάρτα (με εισαγωγή της κάρτας ή ανέπαφα), wallet ή wearable και η πληρωμή ολοκληρώνεται με εξαιρετική ταχύτητα. Το self-service POS ΙΜ30 χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android, και έχει μεγάλη ευελιξία και ευκολία συνδεσιμότητας προσφέροντας επιλογές σύνδεσης με ethernet, bluetooth, WiFi και 4G.

Η Υλοποίηση
H Cardlink εγκατέστησε 3 Android POS IM30 εντός του καταστήματος. Με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, δυνατότητα σύνδεσης 4G, τετραπύρηνο επεξεργαστή και το απλό στη χρήση και αξιόπιστο λογισμικό Cardlink POSsible, τα ΙΜ30 POS της Cardlink προσφέρουν ένα εύχρηστο, γρήγορο και πάνω απ’ όλα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Επιπλέον, παρέχουν τη δυνατότητα για custom υλοποιήσεις στην οθόνη του POS για βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας και ενσωμάτωσης Android εφαρμογών στο POS που ενισχύουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς την επιχείρηση και τον πελάτη της.
Τέλος η ανθεκτικότητα των Android POS IM30 και η αυξημένη προστασία σε νερό και βανδαλισμό, τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται τελευταίας τεχνολογίας POS για πληρωμές χωρίς επιτήρηση.
Η i-mall Micro Market έχει επίσης πρόσβαση στην self-service ψηφιακή πλατφόρμα Cardlink Apollo, που διατίθεται δωρεάν σε όλες τις συνεργαζόμενες με την Cardlink επιχειρήσεις, επιτρέποντάς της την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των στοιχείων συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του καταστήματος, μέσω αναλυτικών reports, χρήσιμων γραφημάτων και στατιστικών στοιχείων.

 

Τα Οφέλη

Αναβαθμίζει την εμπειρία αγοράς
Γρήγορη διενέργεια συναλλαγών, χωρίς καθυστερήσεις και επιτήρηση.
Ασφαλείς συναλλαγές
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια για την επιχείρηση και τον καταναλωτή.

 

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις